pivot18 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Była kiedyś taka strona gdzie były takie auta ma ktoś może paczkę zip z nimi? Edit: Szukałem już w google I na forumowym search xd Ale nie ma :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Poszukaj na googlach samochodów z GTA I lub II :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ok xd może znajdę coś fajnego Bo mi chodzi o samochody do gier wyścigowych xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A jaki szut może powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 top-down. xd takie łądne auta były xd Porsche,BMW ,albo jakieś słabsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Hmm...każdy robi samochody top down...a może byś jako pierwszy się wziął za motory? xD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 nie chce xd to więcej grafik xd (dosłownie) przynajmniej w moim wypadku ale może zrobię że można wybrać motor :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ściągnij sobie jakiś program do wyciągania zasobów z GTA2, i tak wszyscy już robią z tą grą co chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale mi chodzi o nowoczesne auta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 może to ci będzie pasować: jak jeszcze coś znajdę to dam w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wydaje mi się że nie. To są bardziej starodawne samochody. Kurczę, ja też pamiętam jak kiedyś robiłem grę wyścigową, to miałem taką fajną stronę z samochodami. Było ich tam bardzo dużo (nie pamiętam dokładnie ile :P) . Zawsze były te samochody co chciałem... to była strona na która użytkownicy wrzucali zamienne samochody do GTA. Spróbuję poszukać dzisiaj i jak znajdę to dam ci znać, ok pivot? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 @up: wiem, tylko ta strona właśnie wygasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wygasła? O kurczę... to szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 gallardo: porsche: Robione dla Miśka, ale ich nie użył. @EDIT: Jakby się miało przydać to jeszcze trochę bardziej realistico Bugatti Veyron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Dobra użyje te z gta 2 xd Bo potrzebuje dużo carów Ch3mical@ właśnie o tym mówiłem w pierwszym poście :> Mógłby ktoś usunąć te kropkowane tło ? :< Bo ja nie umiem tak dobrze xd E: albo zrobię coś swojego i powiecie czy się nadaje E2: Dobra! Może być? http://img339.imageshack.us/img339/9333/auta.gif E3: Znalazłem coś :3 http://earth.solardns.com/~gouranga/azz/gt...dex.php?fgame=1 Ale nazwa GTA cars nie pasuje do tej strony xd Edit3: to nie do samochodówki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi