Ch3mical Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam. Stworzyłem z nudów motyw działający na Sony Ericssonach o tematyce Game Makera :D Link do pobrania: Pobierz Motyw będzie ciągle edytowany i ulepszany. Nowej wersji można się spodziewać jutro :P Instrukcja: 1. Pobieramy motyw z linku tutaj lub na górze strony 2. Rozpakowywujemy go za pomocą programu WinRar lub 7Zip 3. Podłączamy nasz Sony Ericsson do gniazda USB i wybieramy opcję Transmisja Plików 4. Kopiujemy motyw i wklejamy go do folderu: Themes 5. Po odpięciu telefonu z USB wchodzimy w folder Themes na telefonie, zaznaczamy Game Maker Theme a następnie wciskamy Ustaw :D Testowane na Se K800i (240x320) ale na innych rozdzielczościach powinien też dobrze chodzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 jak masz programik do zrzutów ekranu na SE to zapodaj screeny :P chciałbym zobaczyć ja kto wygląda bo mi się ściągać i szukać soniacza nie chce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Lekko zmodyfikowana wersja: Pobierz :D @up: Niestety nie mam takiego programu, ale dzisiaj cały dzień nie mam co robić, więc zrobię ulepszoną wersję tego motywu (po obiadku :P) i postaram się "zdobyć" :P ten program, a więc bardzo prawdopodobne że dzisiaj wieczorem będzie lepszy motywek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak możesz to zrób na wersje P990i czyli 640 x 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 do robienia screenów z motywów nie trzeba programu. twój edytor powinien wyświetlać pogląd, to wtedy normalnie printscreenem robisz screen. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nowa wersja: Pobierz Jest trochę lepsza od poprzedniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 zrobisz wersje dla p990i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W P990i jest w ogóle inny styl wyglądu itp. Ale spoko, mogę zrobić. Ale to najwyżej na jutro, bo dzisiaj nie mam już tak czasu zbyt dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ok dzięki. Piwo dla ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Proszę bardzo, tutaj mamy porcyjkę screenów :) Pulpit, menu główne oraz pisanie sms'ów :D Na screenach wszystko jest po angielsku, ale gdy macie telefon z polskim menu to nie martwcie się, też będzie po polsku :D A tutaj wklejam jeszcze raz link do pobrania: Pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Kurcze, trochę to brzydkie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 lol, to mi narysuj kilka gm'owych grafik 240x320 to będzie lepiej wyglądało... bo na necie trudno znaleźć coś takiego... EDIT: A tak btw. to czy gdybym stworzył motyw za pomocą programu Sony Ericsson Theme Maker (program jest freeware) to czy mógłbym go sprzedać legalnie? Czy też muszę wykupić licencję od programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wallpaper obrzydliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A tak btw. to czy gdybym stworzył motyw za pomocą programu Sony Ericsson Theme Maker (program jest freeware) to czy mógłbym go sprzedać legalnie? Czy też muszę wykupić licencję od programu? Narpierw przeczytaj licencje programu ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Brzydka ta tapeta strasznie <_< <_< <_< .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wallpaper obrzydliwy. ... Nie można było napisać po polsku tapeta? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie, bo oczywiście chcieli przyszpanować swoją angielszczyzną... Jutro pojawi się nowa wersja, zupełnie zmodernizowana na Sony Eri 240x320, 176x220 oraz dla P990i - 640x320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie, bo oczywiście chcieli przyszpanować swoją angielszczyzną... Jutro pojawi się nowa wersja, zupełnie zmodernizowana na Sony Eri 240x320, 176x220 oraz dla P990i - 640x320 Ryj. Przyjedz do anglii i nie gadaj po polsku przez 2 miechy, jak juz to od czasu do czasu porozmawiasz z rodzicami. + mam dla ciebie zla wiadomosc, nie wydaje mi sie aby przynajmniej 60, jak nei 80% ludu tutaj bylo takimi nolifami, aby miec motyw GMa, zamiast golych babek, albo innych duperelil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja nie mam gołej babki na wallpaperze w telefonie. Za to mam motyw z jakimś tribalowym znaczkiem. Jestem nołlajfem :( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wczesniej mialem napisac o abstrakcji, ale pomyslalem ze kazdy ma inne gusta, wiec napisalem inne duperele. Mi chodzi o to, ze nie trzeba byc az tak dumnym ze sie uzywa GMa, aby wypelniac se nim komke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jakby motyw był fajny to czemu nie, ale ten jest brzydki. Dla mnie liczy się głównie wygląd theme i jakby się fajnie prezentował, to mógłby być nawet z Hello Kitty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Co jest zlego w Hello Kitty : < Wiadomo, dobry motyw nie jest zly : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 lol, to mi narysuj kilka gm'owych grafik 240x320 to będzie lepiej wyglądało... bo na necie trudno znaleźć coś takiego...Jasne, a ile płacisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 IMO trzeba być walniętym, żeby sobie dawać logo GMa i to jeszcze takie brzydkie na motyw, ale nvm :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 lol, motywek był zrobiony z nudów razem z egzekutorem ^^ ale szczerze mówiąc sam nie mam go ustawionego :P A ty poxipol tak się nie wynoś, spokojnie już, przyznaję ci rację... chociaż nie wiem jak to jest, bo ostatni raz za granicą byłem w tamte wakacje... ^_^ I sam przyznaję że motyw najładniejszy nie jest, bo niestety, moje umiejętności plastyczne nie są za dobre... grafiki były ściągnięte z neta, tylko kilka pasków i suwaki były moje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wallpaper oczobolny i brzydki. Grafiki nie pasujące do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ryj. Przyjedz do anglii i nie gadaj po polsku przez 2 miechy, jak juz to od czasu do czasu porozmawiasz z rodzicami.fakt, 2 miesiące wystarczą żeby zapomnieć mega trudnego słowa jakim jest TAPETA :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @ autsajder lol może i zapomniał i co z tego nie może zamiast słowa TAPTA mówić WALLPAPER -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Przestańcie. Kłócicie się o to, czy można mówić na Valhalli walpapper, czy trzeba tapeta. Naprawdę, odpuśćcie . A co do tego motywu, to nie będzie on dużo lepszy, bez pomocy jakiegoś fajnego grafika :] Bo na necie dużo takich fajnych nie ma , a sam nie umiem rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi