bluks Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam taki skrypt: W step: GML if global.plecaki=3//plecak się zamyka { instance_destroy(object1) instance_destroy(object2) instance_destroy(plecak) global.plecaki=0//oznacza ze plecak będzie w stanie oczekiwania na otwarcie } W create: GML global.plecaki=0 I wyskakuje mi taki błąd: ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Step Event for object controler: COMPILATION ERROR in code action Error in code at line 4: instance_destroy(object1) at position 26: Wrong number of arguments to function or script. O co tu chodzi. Mam GM7 Pro. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 bo instance_destroy nie ma argumentów. Daj: GML if global.plecaki=3//plecak się zamyka { with object1 instance_destroy() with object2 instance_destroy() with plecak instance_destroy() global.plecaki=0//oznacza ze plecak będzie w stanie oczekiwania na otwarcie } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 jest okej. Dzięki. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi