Paqoo Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 " Failed to set data for " " "Stream read error." Mam system Windows Vista na laptopie. Jeden błąd wyskakuje po drugim. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Zainstalować XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Skopiowałeś ze stacjonarnego? Z której strony ściągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Też tak mam i przynajmniej nie zauważyłem, żeby coś nie działało z tego powodu. Zignoruj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Reinstalacja? Śmieci w rejestrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Prawie na kazdej Viscie sie tak dzieje -_- i jak mowil Marmot wystarczy zignorowac.. Moze to Ci pomoze : http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtop...failed+set+data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dzięki za odpowiedzi. Żeby nie było tego pierwszego błędu wystarczy ustawić game maker "run this program as administrator". Z drugim mam problem. Przeinstaluję GM i użyję tego też na instalce. Dam znać jak poszło. Wgram jeszcze sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi