ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Tytuł: walka o wolność Gatunek: strzelanka Opis: Gra opowiada o wojnie amerykańsko-brytyjskiej w XVIIIw. Gracz staje się jednym z żołnierzy amerykańskiej armii kontynentalnej, który uczestniczy sam lub w grupach w atakach na forty,składy amunicji,porty wroga czy też konwoje. Można też brać udział w bitwach na dużą skalę.W tym demie jest dostępna tylko jedna misja(atak na skład amunicji), menu na razie brak ponieważ nie zostało jeszcze skończone. Autorzy: programowanie-ussnimitz grafika-ussnimitz i Japantasche(grafika bohatera) muzyka-narazie brak Screeny: (na 2 screenie widać że chodzenie muszę dopracować) Demo: http://odsiebie.com/pokaz/4286825---0a51.html NAPISZCIE CZY SIĘ OPŁACA KONTYNUOWAĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Napotkane błędy: Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 skopiuj linki i wklej. mi tak zadziałało teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Oj bardzo słaba gra. Mam nadzieję, że dużo się zmieni w pełnej wersji bo demo jest tragiczne. Nic nie ma na planszach jak podejdzie przeciwnik do bohatera to nie da się go odgonić. Dźwięk strzału też beznadziejny. I tak mi się wydaje, że animacja szkieletowa jest KubyGM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 wiem, z AI wrogów tragicznie ale niedługo to poprawię a co do animacji to zaraz sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 wiesz czemu ci linki do screenów nie działają? bo dałeś link do jakiegoś usuniętego posta, a etykietka linka prowadzi do screenów, popraw to a grafika mi się w ogóle nie podoba, daj mniejszego dephta ludzikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 obrazów i linków nie daje sie w tagi [ post ] tylko [ img ] oraz [ url ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Bardzo słabe to. Czy się opłaca kontynuować? Trudne pytanie po tym co zobaczyłem to nie bd Ci rozbijał nadziei ale jak chcesz. Jeśli poprawisz dosłownie wszystko to tak, jeśli nie to raczej nie. A i zmień nazwę bo jakoś nie brzmi zachęcająco. Walka o wolność?? Już lepsze byłoby "Bitwa na jabłka z Adamem i Ewą" albo "Plemnikowy ostrzał" :D A tak na serio to daj jakąś sensowną nazwę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 O wiele lepiej było by " Wojna o wolność " Bo walka to raczej nie pasuje do strzelb i tych spraw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Tak na prawdę ta gra miała być połączona ze strategią ale je rozdzieliłem i na 90% tą przestane robić a zacznę dokańczać strategię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 to po co nam pokazujesz, skoro nie chcesz jej robić? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 chciałem ją robić tylko wolę spytać innych czy się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 LOL .. Dobra rada..przestań robić gry..juz sie nie nadajesz z takim durnowatym podejsciem do tworzenia gier xD Ludzie gdzie sie podziala kretywnosc i chec tworzenia czegos nowego i specjalnego ! < odpowiedz oczywista..microsoft je wykupil i trzyma licencje ; ] > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Bo mi nie chodzi o to czy się opłace w sensie czy fajne demko tylko czy gra tego typu może być czy taka strzelanka z XVIIIw czy to fajny pomysł na grę czy nic z takiej gry nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Możesz sobie zrobić grę nawet o podręcznikach szkolnych byle by miała to coś w sobie i by przyciągała. Gry nie komentuje bo bardzo słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bo mi nie chodzi o to czy się opłace w sensie czy fajne demko tylko czy gra tego typu może być czy taka strzelanka z XVIIIw czy to fajny pomysł na grę czy nic z takiej gry nie będzie. Po co zakładasz temat skoro pytasz o tematyke czy fajna itd?Zrób gre o wyrywaniu włosów z łysej głowy,na pewna tego typu gra będzie fajna.Ogólnie to jakieś dziwne masz podejście i te pytania bez sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 kolizje sa okropne, ludzie znikają od razu po trafieniu. a co np. jakby dostał w noge albo reke? od razu nie umrze. a raczej nie zniknie.i dlugo sie czeka do nastepnego strzalu. za dlugo. animacja szkieletowa nie Twoja bo gdzieś ją widziałem już.kolejny topdownmaker. ale oczywiscie mozesz sie zaprzec, wziąć wszystko do serca i popracować. mi by sie bardziej podobało np. jakbys zrobił sam animacje chodzenia niż kopiował ale to juz każdy inaczej woli. raczej. zaprzyj sie i zrób cos porządnie a bedzie uzdrowiona dusza Twoja. amen[T] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ładuje się długo bo troche zajmowało nasypanie prochu i upchanie pocisku w lufie i zgadzam się muszę wiele rzeczy przerobić (chyba całą grę) ale może sobie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi