PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam, poszukuje piosenek (co najmniej 2) o tematyce wakacyjnej, ważne aby to były polskie utwory. Tak wyszło że obiecałem sąsiadce iż znajdę dla jej dzieciaków na dzisiaj takie utwory a dokładnie podkład pod karaoke no i wypada nie zawieść ich a sam szukam i szczerze to nie idzie mi to w ogóle :/ Może Wy coś znacie, choćby tytuły, to podalibyście? :) Z góry ogromnie dziękuję :) PS. Nic o tematyce alko-narko-sex nie przejdzie, to są dzieci w wieku hmm do 10 lat może :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Kabaret OT.TO - Wakacje Sami - Lato (sam nie wiem...) Video - Ide na plaże Junior - Zakręcone lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 o wlasnie o takie utwory jak kabaret OTTO "wakacje" mi chodzi :D bo reszta to hmm.. no nie wiem, dzieci maja to spiewac a tamto jakos do dzieci nie pasuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) No wiem właśnie, ale zaraz czegoś poszukam. Dam w Edicie :P Jeszcze takie coś : Wakacyjna piosenka, Edytowane 18 Lipca 2009 przez Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam, poszukuje piosenek (co najmniej 2) o tematyce wakacyjnej, ważne aby to były polskie utwory. Tak wyszło że obiecałem sąsiadce iż znajdę dla jej dzieciaków na dzisiaj takie utwory a dokładnie podkład pod karaoke no i wypada nie zawieść ich a sam szukam i szczerze to nie idzie mi to w ogóle :/ Może Wy coś znacie, choćby tytuły, to podalibyście? :) Z góry ogromnie dziękuję :) PS. Nic o tematyce alko-narko-sex nie przejdzie, to są dzieci w wieku hmm do 10 lat może :P w sumie tutaj nie ma nic o alko,narko i seksie,może to podejdzie,bardzo ambitny utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 tia, już widzę jak śpiewają to dzieciaki. Odpada, wulgaryzmy to rzecz oczywista o której nie trzeba wspominać, skoro mowa o piosenkach dla dzieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 fasolki - fantazja. Kawałek o marihuanie śpiewany przez przedszkolaków prosto od pana kleksa i ekipy. Ale spoko, dzieci nie zczają nawiązań do zielska ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi