Pawli Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Zrobiłem nową grę pt. "Odbijanie Kulką". :jezor: Link do mojej gierki jest TUTAJ. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Kurde, zamiast robić minigierki wziął byś się za coś poważnego xP Średniak, nic ciekawego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Za mało akcji... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Fajna gierka przymnie sie gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Dzięki za dobre pochwały. :) Cieszę się, że tak oceniacie moją grę. :P Właśnie myślę nad poważną gierką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 To dobrze, że myślisz nad poważną bo ta gra jest dziadoska. Szkoda czasu na robienie takich gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mnie się podoba. Taki "niby arkanoid". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Tylko mam wrażenie, że ta kulka ciągle w te same miejsca leci.Ale może to tylko wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Nie szkoda mi czasu, bo ją robiłem 15minut. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Tylko mam wrażenie, że ta kulka ciągle w te same miejsca leci.Ale może to tylko wrażenie... To nie wrażnie, piłka leci ciągle w tę samą stronę. Nie szkoda mi czasu, bo ją robiłem 15minut. Heh. Ja też często robiłem takie minigierki, myślałem, że się tylko tak zabawie przez kilka minut, ale te "gierki", które robiłem zawsze przeobrażały się w jakiś wikszy projekt i wciągało mnie to na kilka ładnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi