szpaq99 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Cze : Jestem początkujący i niewiem co wybrać. Co będzię na początek lepsze ? Myśle że allegro , ale SDL ma większe możlowości, więc co wybrać ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Co wolisz. Zobacz i to i to i wybierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 ja polecam allegro : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No i dlatego właśnie nie ma sensu pytać się na forum. Powiedz dlaczego "polcecasz" allegro. Nawet na oczy pewnie nie widziałeś, ale nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 lol już pisałem grę w allegro to już mogę mieć zdanie na ten temat. Pisało się dobrze więc mu polecam. The End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No i co z tego ? A pisałeś w SDL ? No widzisz :) Nie, to jak mu możesz doradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Nie muszę jeść pomidorowej żeby oceniać krupnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ale kiedy masz powiedzieć co jest lepsze pomidorowa, czy krupnik musisz spróbować obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 ja mu mówię że smakuje mi krupnik a nie że jest lepszy od pomidorowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Każdy ma inny gust, więc bez argumentów, jak np. w krupniku jest więcej ziemniaków, co może mu dać o nim jakieś pojęcie. Bez takich argumentów na nic to, czy ci smakuje, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 allegro jest dużo łatwiejsze, sdl jest cholernie trudny (przynajmniej na pierwszy rzut oka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Wikipedia - Allegro Na silniku jest parę fajnych gier zrobionych, mniej więcej World of Goo lub Icy Tower :) A że lubię World of Goo, polecam allegro :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 allegro jest dużo łatwiejsze, sdl jest cholernie trudny (przynajmniej na pierwszy rzut oka). IMHO obie biblioteki są dość proste, wszystko zależy od kursu. Poza tym SDL możesz potem połączyć z OpenGLem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 do allegro też jest jakieś allegrogl, ale i tak próbuję się przerzucić na sfml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi