tmklpa Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jak dodać path do jakiejs postaćci thx z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Proponuję poczytać helpa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 na początku tez o tym myslałem ale help jest po angielsku a ja ne za bardzo z angileskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Musisz stworzyć jakiegoś patha, zaś w objekcie np. w create napisać skrypt: path_start(nazwa_path,4,0,0); Oczywiście wartości są do edycji pod siebie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ale co trzeba z edytować bo ja nie zabardzo:] :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ale co trzeba z edytować bo ja nie zabardzo:] :sp_ike: Czy tak ciężko pomyśleć? Chodzi mi o: 4,0,0. Opis tych wartości znajdziesz w helpie GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 a le ja nie mówie ze ja nie zabardzo z angolem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 To zacznij się uczyć, bo w takim razie jesteś nie za bardzo z GMem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Nie lubię takiego gadania jak Kaytek-a (jak się odmienia? xD) ale tym razem muszę się z nim zgodzić. Jak nawet nie wiesz jak zmienić wartości na takie jakie są Ci potrzebne to... heh, szkoda gadać. Radzę przeczytać helpa od początku do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Więc musisz zacząć od klocków, a potem scrypty. Inaczej nie dasz sobie rady. :( I jeszcze jedno nie poddawaj się, tylko kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 I taka rada jeszcze odnośnie angielskiego. SŁOWNIK! Naprawdę bardzo przydatny wynalazek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 O właśnie. Jest kilka online: http://www.ling.pl i tłumaczy też: http://www.translate.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi