Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Marca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 http://rapidshare.de/files/15159222/horror.gm6.html Problem jest taki. Wchodzę na 2 poziom (można wykorzystać klawisz + w bloku numerycznym z prawej). Chcę mieć na nim inną muzykę niż na pierwszym. Na początku wszystko jest OK. Jednak po paru sekundach muzyka zmienia się na tę z pierwszego poziomu. Nie mam pojęcia, co to może być. :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Masz tutaj poprawiony projekt Twojej gry. Zrobiłeś błąd w nazewnictwie dźwięków w objekcie obj_zombiepistol, w alarmie 1. PS: Tak na przyszłość, to wrzucajcie pliki do naszego upladera, a nie do jakiegoś Rapidshare, bo mnie szlak trafia jak muszę czekać na sciągnięcie pliku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dzięki. Nigdy bym się nie domyślił. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi