KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Siema Mam dla was przykład Łade 1500.Pięciu biegowa,alusy,na liczniku 29(speed=29) xD Autor Przykładu: PsichiX Przerobienie Przykładu: KozakPL W Przykładzie: -Auto: Łada1500 w 3D -5 Kamer -Widok od przodu -Widok od boków -Zmiana Biegów (miały być jeszcze 2 języki ale nie było zdeczka gdzie hehe ;p) *************** POPRAWIONY LINK--->>Download *************** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Daj na up GMClanu.PsichiX Ci pozwolił przerobić przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 @47xxxxxxxx szybszy :P Możesz wrzucić na gmclanowego upka? Bo nie mogę pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Poprawiłem link a co do pozwolenia to mnie sie nie pytali :P >>>>>KLIK<<<<< i co z tego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Link nadal nie działa <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Yyy... Do czego ty dałeś link ? Bo na pewno nie do przykładu Łady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 https://gmclan.org/up5646_4_Lada1500.html << Download Jak bigshark :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 czekaj sec wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Minusy: Przerobiony Przykład zmiany biegów już był Plusy: Pięć kamer Ocena:3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ale moja zmiana biegów jest lepsza.Nie widziałeś że im wyższy bieg tym wolniej się rozpędza? :P w sumie to kamer jest 8 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 47 i 8iksów - przykład najpierw przerobiony przez psysia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie Prawda ;p "Psyś"(hahahahhahahaha) go nie przerobił tylko wykonał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi