kubal09 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jednym słowem - Potrzebuje loga. Napis: Przylep Sport Games Wymiary: 320x240 Kolor: Zielony Szczegóły: Napis na środku , wokoło piłka nożna krążek do hokeja i rakieta do tenisa. Całość w kole. To tyle ;p Zróbcie mi to szybko bo to jest dla mnie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 może frytki do tego? xD A tak serio to mogę się przy okazji dowiedzieć jakim programem się jakieś fajne loga robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Zróbcie mi to szybko bo to jest dla mnie ważne na Twoim miejscu nie ryzykował bym tymi słowami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Okej ale zróbcie mi to ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Z własnego doświadczenia powiem ci że nie pisz na forum tekstów typu "zróbcie mi" to nie działa,napisz czy mógłbym mi ktoś pomóc w projekcie mojego loga?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ok: mógłbym mi ktoś pomóc w projekcie mojego loga :D? Na zachęte - kredki gwarantowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 UP@ trochę mało. Mi już z 15 osób kredki obiecywało i ich nie dostałem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jutro może coś zrobię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Bosu nie moja wina :thumbsup: Ja ci dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 może frytki do tego? xD A tak serio to mogę się przy okazji dowiedzieć jakim programem się jakieś fajne loga robi?? Resterowe (nie wiem jak to się pisze:p) - Gimp wektorowe - inkspace @autor: ja tez ci coś zrobię potem wybierz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 I forgot... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 O RaV fajne :) . Pawelnr1 zgodnie z twoją prośbą poczekam aż dasz swoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Nie wyszło mi :sp_ike: http://img8.imageshack.us/i/satanista1.png/ http://img41.imageshack.us/i/satanista2.png/ http://img11.imageshack.us/i/satanista3.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Pawelnr1 - sorry ale mi się nie podoba. RaV użyję twojego. Btw, mógłbyś mi zrobic kilka innych grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jakich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Spis: Zawodnicy hokejowi - w 2 strojach - Polskich i niemieckich + bramkarz w każdej z drużyn+sędzia(70x71) Animacje - jak gośc macha kijem aby strzelic i jak podaje, jak bramkarz podaje. Krążek(33x30) Boisko do hokeja(bck)(640-480) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Na Razie tyle ;p btw.top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Chwilowo lodowisko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 RaV znowu fajne ;) . Czekam na resztę. Btw. zrób jeszcze bramki żeby pasowały do boiska i zawodników ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi