Grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Grabarz, gdyby to było legalne, to już dawno bym dał linka do paczki ze wszystkimi Doomami. A szukanie nie boli, w Google można po chwili znaleźć, wystarczy umieć szukać. Oj tam, to można zawsze na PW linka dać, poza tym, na googlach ciężko znaleźć taką wersję, w której można zmieniać dużo rzeczy, w tym sterowanie myszą. Jednak wam nie dam, moja prędkość uploadu mi na to nie pozwala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dooma Microsoft robil czy co : O Jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Każde dziecko wie, że Dooma robiło Gear Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To się na całym świecie mylili. DooM-a zrobiono w 2003 nie w 1993, bo wtedy Gear-Studio ni istniało. POXIPOL MÓW PRAWDE - zakrzywiłeś czaso przestrzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Sorki pomyliłem się. Tak naprawdę Dooma zrobił Paqoo w roku 2015 w swojej wspaniałej firmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 To kiedy bedziemy grać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Proponuję w sobotę wieczorem, najlepiej koło 20. Pasuje wszystkim ;p ? W sobotę założę sieć na hamaku i podam wam namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 O, to dobry termin dla mnie. Ja się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Na Ventrillo jest jeden serwer gdzie sa jakies otwarte pokoje zawsze , i puste : P Wiem propouje sciagnac. Tylko teraz aby mi skullfaga na 7 odpalilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ta, pełno jest takich serwerów, a potem się jest gwiazdami ventrilo harrassmentów na Youtube ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 I co z tego : P Jak cos to mam pokoj teamu kolegi to uzytku, tylko czy mi haslo pozwoli wam dac : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Chyba, że znajdziecie jakiegoś darmowego moda Dooma, który będzie miał na tyle fajne i trudne plansze, że będzie się dobrze na coopie grało :P może ten tryb do dooma który robi z gry thiefa, ale nie wiem czy jest coop. The dark mod / saint lucia cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wezcie hamak ? Nie macie zew ip ? O o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A masz zewnętrzne ip i postawisz? Jak tak, to stawiaj ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Mam ale zbytnio niechce mi sie czegos sciagac w ciemno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To ty nie wiesz co to doom O.o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Myslalem ze mowimy o H&D :( ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 To sie czyta temat : P HaD zrobil sie nudny. PS To jak ty czytasz temat, jak propa tuz nad toba wspomnial o doomie : O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 No właśnie sam nie rozumiem. Zamiast się wymądrzać to by temat przeczytali w całości a nie ostatni post i by wiedzieli o co chodzi. Zapraszam do grupy na Hamachi: nazwa: gmclanolol hasło: gmclan O 20:00 jakoś się zgadamy kto stawia itd. Proponuję przez wbudowany chat do Hamaka ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja proponuję nazwa; lubimy jesc japonie haslo; indie bo dużo tam wiary już jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Kurde, cieszylem sie ze doom dziala, ale hamak nie chce na sewenie : ( E - Doesnt matter. Fix'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zamiast się wymądrzać to by temat przeczytali w całości a nie ostatni post Czytalem wiekszosc , ale moj mozg nie jest w stanie przeczytac takiej ilosci spamu jaka produkujecie :D . I z reszta..... postawie Wam tego serwa kiedy chcecie , w doomka chetnie popykam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 To sciagaj skullfaga. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ok serw dobrze chodzi u mnie na kompie ,dajcie znac co gdzie i kiedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 To daj IP albo jaki masz nick na gmclanowym hamaku. Zresztą, na jakim pliku WAD postawiłeś i z jakimi trybami? Bo największy fun to będzie nightmare na którymś final doomie, np. TNT.WAD ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dzisiaj o 20:00 .... The Legend Will Born !! Skulltag , TNT , Coopa gramy panowie . Dostalem blessa od Marmota . ip : 92.237.186.47:10666 haslo : gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Hmm, eee, to jak ja mam się połączyć z tym IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Odpalasz lunchera , Opcje , Custom servers . Jak nie bedzie serwer online to sprobuj zrestartowac lunchera i poklikac pozniej na tym szarym kolko prawym przyciskiem xD . A i serwer open od 20:00 wiec nie ma co wczesniej wbijac...20 minutes left . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ziutt, głupiś. Korodzik, odpal TNT.wad (tak normalnie, wchodząc w folder) i w konsoli ( ` ) wklej connect 92.237.186.47:10666. Nie wiem co z hasłem. Ziutt, wywal hasło i po prostu zaznacz, żeby serwer nie pokazywał się w lobby (custom server bodajże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dżinialnie, spróbowałem się połączyć, a tu "server is full" :( EDIT: Ludzie, toż wy tam macie miejsce tylko na 4 osoby? Więcej się nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi