Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 takie jak COD tylko trodniejsze Flaczka nowy smak miesiąca, hidden and dangerous. W multi się fajnie w to gra ale potrzeba czterech ludzi mądrych. Mamy dwóch, w porywach trzech. Ktoś chętny? Darmowe to a i w pojedynkę naprawdę fajne. Nie napisałem w ustawkach, bo post by się zagubił wśród miliona... jechałem ciężarówką i wybuchła? albo głupie ai mnie goniło i wpadło do kanału lol a w kanale było trzech moich 1. Jak się połączyć z wami? -Ściągnij Hamaka wersja 1.0.1.5. W Hamaku dołącz do istniejącej sieci "lubimy jesc japonie" (hasło: "indie"). W opcjach z połączeniem w H&D ustawić TCP/IP, port zostawiać pusty, zaś adres to ip osoby która aktualnie hostuje kampanię (ip na lewo od nicka w hamaku). 2. Podstawowe sterowanie, plax. -strzałki + myszka. Rolka w górę, dół to zmiana pozycji (kucanie i leżenie). Myszą się strzela, [ i ] to ekwipunek a shiftem biegamy:) 3. Lol, jak się korzysta z drabinki? -klawiszem interakcji jest domyślnie U, za pomocą U wchodzimy do pojazdów, przeszukujemy wrogów, korzystamy z drabinek i inne. 4. Czym spamować w czasie misji? -w czasie doboru sprzętu wystarczy pisać na klawiaturze, wszyscy to zobaczą. Chat w trakcie misji aktywujemy przy pomocy F5. Home, End, PgUp PgDwn też działają. 5. Jak snajperkować ze snajperki, żeby zobaczyć pikselki na pasku Niemca po drugiej stronie mapy? -domyślnie Z + ruchy myszą do góry i w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ja mogem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ja mam nawet gdzieś płytkę ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 35 Minut do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 39 minut :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak ktoś chce, to sieć hamachi (wersja 1.0.1.5): nazwa: lubimy jesc japonie hasło: indie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja od 15 lipca mogę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 a o ktorej te rozgrywki? bo mi jeszcze 17 minut sciagania zostalo :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jakie rozgrywki. My po prostu chcemy se coopa zagrać :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak mówicie o pierwszej części to spoko, bo ja mam tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 no ja tak to "rozgrywki" w sensie ze granie nazwałem ; p jaki macie port? ; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Hmm nie jestem w domu , lecz u dziadkow wiec nie wiem czy ta gra bedzie dzialala na takim zlomie : ram 256 karta 128 proc 1,6 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 @up Zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 mi się to 2 godziny ściąga O_o... Edit: Czemu mnie wywaliliście? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 dawka pogrash ze mnom :) ? ja zahostuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ok dawaj ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 5.136.49.164 a podlaczyles sie do chamahi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 niem podaj do hamaka nazwę i hasło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak ktoś chce, to sieć hamachi (wersja 1.0.1.5): nazwa: lubimy jesc japonie hasło: indie dziady sami sobie grają :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 dobra jak coś to nazwa: dd gmc a hasło: dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ech, nie obrażaj się. Było full. A potem jak było wolne miejsce, musiałeś poczekać aż przegramy. No a że Ci się komp wyłączył to inna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Epicko było. Razem z Flakiem i Wiadrem prawie pierwszą kampanię przeszliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ta czacha to ja :(. A flaczeq w 2 poziomie epicko rzucił w mur granatem. ------------------------------------------------------------------- Krwawe obrzędy nad ciałem flaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ej to nie był granat tylko snajper z pistoletem. Moja postać :) Vader cośtam robił https://gmclan.org/up2770_6_Picture_from_Piemonte__1.html Molestowanie ściągającego strażników Japanstasia aparatem fotograficznym: ) https://gmclan.org/up2770_6_Picture_from_Piemonte__4.html https://gmclan.org/up2770_6_Picture_from_Piemonte__5.html 20:45:23 'big willy' ty robiles wiecej zdjec 20:45:29 Japanstaszek 9, ale nie wyszły 20:45:39 Japanstaszek bo nikt nie patrzył, że robiłem foty 20:45:47 Japanstaszek tylko odwracał się dupą i spamował MOVE ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 spoko gra ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Fajna gra kiedyś dawno temu grałem w to, chętnie spróbuje tym razem. Mogę zaraz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 W ekipie hindustasza, wiaderka, flaka i kleja załatwiliśmy duuużo szkopów. Ostatnia misja w kampanii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Kleju snajpowal wszystkich bazooka a Flaque byl jak rambo i wyskakiwal ze stenem jak rambo, po czym zabijal jak rambo. Viader zginal, a Japanstas jak Lara Croft przeslizgiwal sie przez wszystkich farmerow i headshotowal. Fajna gra : D Szkoda ze nei ma respawna. A wlasnie Flaque mi robil sesje zdjeciowa, chce ja zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie sesję a sekcję. I nie zdjęciową a zwłok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak już Dżordż Aldriż zdążył zaznaczyć, to była sekcja zwłok, a nie sesja zdjęciowa, lol. Gra jest na prawdę świetna, jeśli ma się pojęcie, co się robi :) Snajper lol, chyba Wiader Zdjęcie, jak Stasiek strzela do niemców(nie dało się uchwycić strzału, lol Profesjonalne zdjęcie Staśka :) Powiedziałem Staśkowi, Waderowi i Poxipolowi, żeby się nie ruszali, bo ja idę ściągnąć straże. Stasiek wyjął aparat i chłopaki postanowili zrobić sobie sesję. Obróciłem się do nich i zrobiłem zdjęcie, jak Stasiek robi zdjęcie :D Zdjęcie zrobione przez Staśka, gdy robiłem mu zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi