Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jeżeli g-Enjoy mógłby nam na tą okazję pozwolić wykorzystać warserver swojego klanu o czym wspominał parę postów temu, to by było miło. A jak nie, to się czegoś poszuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @g-Enjoy: Jak ściągniesz dwóch kumpli to będzie 5v5 a nie 6v6 ;ppp . Dwóch do Blu i Red. :> Kofel ma rację, nie spałem. Ale mniejsza z tym, serwer da się załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ale mniejsza z tym, serwer da się załatwić.No ale po co, skoro chciałeś bana na gmclan? Dać Ci go w końcu czy nie. Pytam poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No ale po co, skoro chciałeś bana na gmclan? Dać Ci go w końcu czy nie. Pytam poważnie. A co wspólnego ma TF2 z gmclanem? Z resztą moim zdaniem o takich sprawach się rozmawia raczej prywatnie? --- 25-go? Jeśli tak, serwer będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ale szczerze mówiąc, nie jestem zbyt przekonany co do pomysłu dokładania kogoś, bo to zaburzy komunikację. Dla każdego z nas natywnym językiem jest język polski i każdemu w nim będzie się najłatwiej komunikować, a tu wbije dwóch zagraniczniaków i albo oni nic nie będą rozumieć, albo trza będzie gadać po angielsku, a wątpię, że każdemu będzie to pasować (mi to wszystko jedno, chociaż jak się zgaduję z Polakami na grę, to wolę po Polsku mówić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ale szczerze mówiąc, nie jestem zbyt przekonany co do pomysłu dokładania kogoś, bo to zaburzy komunikację. Dla każdego z nas natywnym językiem jest język polski i każdemu w nim będzie się najłatwiej komunikować, a tu wbije dwóch zagraniczniaków i albo oni nic nie będą rozumieć, albo trza będzie gadać po angielsku, a wątpię, że każdemu będzie to pasować (mi to wszystko jedno, chociaż jak się zgaduję z Polakami na grę, to wolę po Polsku mówić). Więc zrobimy 4v4. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 O ile każdemu będzie pasował termin. Mi pasuje, ale zależy która godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Z resztą moim zdaniem o takich sprawach się rozmawia raczej prywatnie?No raczej, dlatego wciąż nie mogę zrozumieć, czemu spytałeś się o to publicznie. A TF2 ma taki związek z gmclanem, że jeżeli tu dostaniesz bana, to zapewne strzelisz focha i nie będziesz chciał grać z gmclanowiczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No raczej, dlatego wciąż nie mogę zrozumieć, czemu spytałeś się o to publicznie. A TF2 ma taki związek z gmclanem, że jeżeli tu dostaniesz bana, to zapewne strzelisz focha i nie będziesz chciał grać z gmclanowiczami. A co to za różnica, czy gmclanowicze, czy nie? Jakaś inna rasa czy cu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 nom :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 25. mogłoby być ale zależy o której godzinie, bo nie dość, że to sobota, to jeszcze są finały GameGune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A co to za różnica, czy gmclanowicze, czy nie? Jakaś inna rasa czy cu?No to Ty odpowiedz na to pytanie, przecież to Ty strzelasz fochy. Pytasz się o sensowność kwestii, które przecież wychodziły od ciebie. Skleroza czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A co to za różnica, czy gmclanowicze, czy nie? Jakaś inna rasa czy cu? My tutaj jesteśmy biali, za to Ty jesteś niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 My jesteśmy krasnoludki...Mi pasuje jak coś. Byle by pogoda dobra była :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 My tutaj jesteśmy biali, za to Ty jesteś niebieski. Bo wykazałem do Was złość o poniżanie czarnych? :o Serwer będzie. ;) Póki co może mnie nie być przez kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Pasuje wam o 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 A co Wy na przełożenie tego jeden dzień później? 26-ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Może być ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 O ile nie będę zmuszony robić formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Będę dopiero dzisiaj o 22:00. Dayum, kradnę sygnał w Łubowie. :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 I tak z tego grania to chyba nici, bo nikt nawet nie pokwapił się odpisać czy będzie grać czy nie. Pozdro z takim umawianiem się na granie, pełno osób się zgłosi, a potem nikt nawet terminu nie potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 witam. dostalem wlasnie orangeboxa wiec moze by sobie zagrac w tf2 ? serwa to ja moge postawic ale potrzebuje jakiejs "zaufanej" osoby, ktora by mi pomogla troche przy serwie, znalem taka jedna osobe na steamie ale niestety nie mam juz z nia kontaktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam. Na wstępie chciałem przeprosić za double posta. A więc teraz (dokładnie w tym momencie) jest instalowany serw tf2, więc potrzebuje jakiejś osoby, która na tym się zna i by mi pomogła w tym serwerze. Jak by ktoś chciał to proszę pisać na PW albo w tym temacie. Dziękuje i pozdrawiam. Nx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi