Piczer Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Chciałbym zapytać, kto posiada tą grę oryginalnie, aby utworzyć listę i móc sprawdzić kiedy będzie dostateczna liczba osób aby urządzić mecz. Nie napisałem w ustawkach, bo post by się zagubił wśród miliona... Lista 1. Piczer 2. Kofel 3. Luksor 4. Marmot 5. Bagno 6. Webzir 7. Fallord 8. Rikitiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja mogę dziś orange boxa kupić, więc ofc. mogę pograć btw. napisz do MNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Ja posiadam tylko będę musiał pobrać od początku bo znowu się local files schrzaniły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To to zrób. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ofc, że ja mam - mnie to nawet nie powinno się o to pytać ;ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Dobra nabyłem już droga kupna Orange Boxa, teraz tylko przez noc musze TF2 ściągnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 To wszyscy? Marmota coś ostatnio nie widzę, a luksor się tu nie udzielił, ale ich już wpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja mógłbym wziąć udział, tylko napiszcie mi np. na Steam, bo na Gmclan nie wchodzę zbyt często i mógłbym przeoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To właśnie nie wiem czy 3 vs 3 jest sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 +1 i można 4v4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Kto da więcej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Trochę stary temat, ale wtrącę się, bo jednak jestem dość w temacie ;p . 4v4 można zagrać oczywiście, szkoda że więcej osób nie ma oryginalnego TF2 zakupionego. Ale jest jeden duży problem - serwer. Skąd takowy wytrzaśniecie ;> ? Na 8 graczy jednak potrzeba nieco lepszego łącza niż jakby ktoś założył serwer i grał jednocześnie na swoim 1mbps. Zresztą nawet można zawsze zgadać się na granie że się wbija na jakiś publiczny serwer i gra normalnie z inynmi. Ja np. gram dość często tak z Rikitikim, ale jak reszta z was gra to nie mam najmniejszego pojęcia. Z Piczerem i Webzirem ostatnio grałem wieki temu, a z Bagnem tylko przez parę minut jak wbił kiedyś na serwer na którym grałem. Tak więc kiedy i jak byśmy grali, i kto by serwer zorganizował. EDIT: Prawdopodobnie będzie serwer od Nakylsa. Nie wiem tylko jak ten serwer będzie działać więc nic nie jest pewne, potem przetestuje i ustawię ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Trochę stary temat, ale wtrącę się, bo jednak jestem dość w temacie ;p . 4v4 można zagrać oczywiście, szkoda że więcej osób nie ma oryginalnego TF2 zakupionego. Ale jest jeden duży problem - serwer. Skąd takowy wytrzaśniecie ;> ? Na 8 graczy jednak potrzeba nieco lepszego łącza niż jakby ktoś założył serwer i grał jednocześnie na swoim 1mbps. Zresztą nawet można zawsze zgadać się na granie że się wbija na jakiś publiczny serwer i gra normalnie z inynmi. Ja np. gram dość często tak z Rikitikim, ale jak reszta z was gra to nie mam najmniejszego pojęcia. Z Piczerem i Webzirem ostatnio grałem wieki temu, a z Bagnem tylko przez parę minut jak wbił kiedyś na serwer na którym grałem. Tak więc kiedy i jak byśmy grali, i kto by serwer zorganizował. EDIT: Prawdopodobnie będzie serwer od Nakylsa. Nie wiem tylko jak ten serwer będzie działać więc nic nie jest pewne, potem przetestuje i ustawię ewentualnie. No bo nie grasz na serwerach, na których ja gram. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No bo Ty grasz na serwerach 4funowych lub 24/7 jedna mapa, a ja wolę serwery gdzie są tylko oficjalne mapy w rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ok to jak sie uda to mogę zrobić serwer a może i zrobie już taki "trwały serwer" np. na 20 slotow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chcecie to możecie wchodzić na Private War Server GM. Więcej info na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja mogę grać tylko w zimniejsze dni bo komp mi się przegrzewa a nie chce mi się z tym nic robić. Przynajmniej zacząłem więcej czytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 My tu gadamy o teraźniejszości, to chcesz webzir? Mi też sie przegrzewa, ale włączam jakiś wiatraczek na laptopie i śmiga dożywotnie. Rozgrywamy jakiś spar? 4 vs 4, tylko żeby każdemu pasowało, bo jest nas o tyle mało, ze jedna osoba nie przyjdzie i nie można grac. Mam tu na myśli małe mapy sold/demo/medic/scout only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Wiatraczek u mnie niestety nie wystarcza ;p Podobno w niedzielę będzie chłodniej w moim regionie to wtedy można by spróbować (o ile oczywiście steam i local files nie zrobią jakiegoś focha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 My tu gadamy o teraźniejszości, to chcesz webzir? Mi też sie przegrzewa, ale włączam jakiś wiatraczek na laptopie i śmiga dożywotnie. Rozgrywamy jakiś spar? 4 vs 4, tylko żeby każdemu pasowało, bo jest nas o tyle mało, ze jedna osoba nie przyjdzie i nie można grac. Mam tu na myśli małe mapy sold/demo/medic/scout only Jaja se robisz? Jeśli macie zamiar grać tylko 4-ma klasami to ja się na to nie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A kto będzie grał innymi klasami w meczu 4v4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To są podstawowe jednostki, reszta nie nadaje się na takie małe rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ściągnie się 2 znajomych z mojego klanu i będzie 6v6. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Bagno idź k*** spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Może od razu wejdźmy na publica, powiedzmy, że to są nasi przyjaciele i grajmy 14 vs 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @g-Enjoy: Jak ściągniesz dwóch kumpli to będzie 5v5 a nie 6v6 ;ppp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 To kiedy gramy? 25.07 Sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Mi to wszystko jedno, byle było datę wiadomo co najmniej dwa dni wcześniej i żeby było najlepiej jakoś wieczorem :) . Z resztą się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Dobra: kto załatwi serwer? Nakyls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi