Marmot Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tia, dzisiaj odczułem że gram na pubie. 1v1, koleś nie umie we mnie trafić z awp, ja go zabiłem z M4, to zaraz napisał, że niby cheatuję i wyszedł z serwera... Jak tu nie lubić CS, trochę lepiej grasz i zaraz o haxy cię podejrzewają. A co najlepsze, gość miał tag jakiegoś klanu. Może zgadamy się kiedyś na granie w naszym GMCLANowym gronie, tak jak to kiedyś zrobiliśmy :P ? Szczególnie, że serwer mamy. HLTV też jest, to może znowu byśmy fragmovie z tego mieli, jakby ktoś zrobił :P (ostatnio mieliśmy ;[ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tia, dzisiaj odczułem że gram na pubie. 1v1, koleś nie umie we mnie trafić z awp, ja go zabiłem z M4, to zaraz napisał, że niby cheatuję i wyszedł z serwera... Jak tu nie lubić CS, trochę lepiej grasz i zaraz o haxy cię podejrzewają. A co najlepsze, gość miał tag jakiegoś klanu. Może zgadamy się kiedyś na granie w naszym GMCLANowym gronie, tak jak to kiedyś zrobiliśmy :P ? Szczególnie, że serwer mamy. HLTV też jest, to może znowu byśmy fragmovie z tego mieli, jakby ktoś zrobił :P (ostatnio mieliśmy ;[ ). Ty cheaterze jeden !!! A tak na poważnie to tak samo miałem strzelałem same head shooty to już od razu teksty do mnie walą "masz aima !" Zgłaszam sie (jezeli mozna) PS: Wogóle nie rozumiem takich ludzi którzy kupują CS na steamie i potem dostają bana na vac za cheaty -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Proponuję zrobić takie GMCLANowe granie w piątek wieczór (20 ?) Marmot to było na naszym serwie ? Takie sytuacje to chleb powszedni na serwerze NS, gdzie zaraz jesteś nazwany "Czitem" , ale na bardziej normalnych serwerach Steam, takie rzeczy to rzadkość(moje odczucia). Łatwo też zauważyc, że gdy grasz 1 na 1, to przeciwnicy którzy dostają po tyłku, próbują sobie ulżyć w taki sposób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No, na naszym, inaczej to bym nawet nie pisał. Ale ja tam olewam to, mnie CS nie interesuje zbytnio, a że jakieś dzieci nie umieją grać, to nie moja wina :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ok kto zagra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mi piątek o 20 pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Postaram się być w ten dzień o tej godzinie. Jeżeli granie wypali to dajcie demko z hltv po tym całym graniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Przykro mi, do końca miesiąca 0 nolife... o 19 wracam z roboty, trza sie wykąpać i spotkać z dziewczyną. Nie pasi mi, ale chętnie bym zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Robimy znowu ustawkę na servie :P ? Może za tydzień w sobotę o 20:00 ? O 19:00 nie może być, bo mnie nie będzie bo mam mszę w kościele :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 o 20 nie moze byc o 19 moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ten serwer w ogóle jeszcze działa? Bo widzę, że na gametrackerze już nie podaje że to serwer GMCLANu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Mi gametracker pokazuje to ip: http://www.gametracker.com/server_info/85.232.244.17:27050/ Edit: Serwa zawsze da się zrobić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Bo widzę, że na gametrackerze już nie podaje że to serwer GMCLANu. Mi gametracker pokazuje to ip: http://www.gametracker.com/server_info/85.232.244.17:27050/ :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ten serwer to CS source, a nie 1.6 : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ja odklejam temat, bo serwera i tak już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ale może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ten serwer w ogóle jeszcze działa? Bo widzę, że na gametrackerze już nie podaje że to serwer GMCLANu. oficjalnego serwera już nie ma... why? nikt nie chciał grać. Ale może uda mi się go wskrzesić jeżeli znajdziecie wystarczająco dużo osób które będą chciały się tam bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jak wyżej, został zamieniony na CS:S dla gearstudio. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ale może da się go wskrzesić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jak to jest(był) serwer od CS:S to fajnie by było gdy by w nazwie tematu pisało o CS:S a nie 1.6... No ja zawsze w CS:S mogę poszpilać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 to był cs 1.6, teraz jest cs:s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Hah, sourca mam :D:D A właśnie narzekałem, że nie mogę grać na 1.6 bo nie ma tego w zestawie do hl2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Hah, sourca mam :D:D A właśnie narzekałem, że nie mogę grać na 1.6 bo nie ma tego w zestawie do hl2 trudno, żeby był, skoro silnik jest zupełnie inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi