Deusald (Adamentium) Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam. Mam taki problem, że posiadam pewien program. Płytka jest porysowana no i nie instaluje jednego pliku: Res0009.dll Czy ktoś by mógł go dla mnie znaleźć byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie wiem, kto powiedział ci, że znajdziesz tutaj tego dlla. Nazwa sugeruje, że zrobiony został tylko na potrzeby tego programu. Poszukaj w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No właśnie szukam ale nie mogę go ściągnąć. Jest kilka takich stron gdzie jak kliknę download to mnie przenosi na inną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jaki to był program? Może wtedy znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Lego & steven Spielberg moviemaker set. Szukam tego program bo Lolik zainspirował mnie do wrócenia w nagrywanie filmów lego. EDIT:Ja znalazłem coś takiego ale po nacisnięciu na Download File RES0009.DLL przenosi mnie do jakiejs innej strony i tam nie mozna tego sciagnąć. EDIT2:Wyskakuje mi błąd przy załączaniu programu: Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Pewnie to jakiś plik systemowy, nic na to nie poradzę/dzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja mam ten program przeznaczony na Windows 95 i pewnie przez to nie chce działać. Znalazłem stronke na której piszą że mają ten program na Windows XP wiec ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak by ktoś potrzebował DLL do proszę poszukać tu: http://www.dll-files.com/ Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie nie ma tam tego ale ściągnąłem wersje na XP. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi