Markar Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Potrzebuję grafiki do RPG: Rycerz: Wysokość: 70 pikseli| } Może być mniejszy, lecz tylko o 10 pikseli. Szerokość: 60 pikseli| Widok z przodu, z tyłu, z boku(obojętnie którego boku). Animacje chodzenia, do przodu, do tyło, w bok. Zbroja w kolorze ciemnym niebieskim, twarz ma być odsłonięta, włosy zielone, jedna z rąk ułożona tak jakby trzymała miecz jednoręczny. Mieczy: Zwykły miecz jednoręczny (żeby było trochę rdzy, poniszczony, lecz nadający się do użytku). Wysokość: 50 pikseli Szerokość: 20 pikseli Będę aktualizował ten post jeżeli będę jeszcze czegoś potrzebował. Ps. Prace nad sims emotikon chwilowo wstrzymane, lecz niedługo dokończę robić pełną wersję. Trawa(top-down) wymiary: 32x32 piksele Przycisk do menu: Wymiary: szerokość 200, wysokość 40. Styl średniowieczny, cegły, w kształcie prostokąta, ładnie zdobione. Edytowane 3 Lipca 2009 przez Markar Zmiana nazwy tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 może ci się coś przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Namawianie do kradzieży ripów z morrowinda bodajże. Prosił o zrobienie, a nie kradzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak, prosiłem o zrobienie, może ktoś zrobić mi tego rycerza i miecz? Jeśli gra wypali, będziecie w credits :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jeśli gra wypali To + wcześniejsza produkcja równa się odstraszeniu potencjalnego grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Wejdz w mój uploader tam wykonałem kiedyś kilka mieczy :) LINKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Wielkie sory, projekt nie wypali, mam natchnienie do sims emotikon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 gościu wszystko fajnie ale naucz się, że zanim podejmiesz się jakiegoś projektu i zaczniesz prosić o pomoc, może zrób pierwowzór z badziewną grafiką żeby nikt nie musiał zawracać sobie głowy czymś czego nikt nie wykorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A czemu sam tych grafik nie zrobisz? Masz tu kursy copoconaco: rycerz -https://gmclan.org/uploader/3255/szybki_kur...sowana_w_GM.gif bochater, łotr, mag - https://gmclan.org/uploader/3255/KURS_woj_mag_lotr.gif Opcja szukaj nie boli aż tak żeby nieużywać. (jak rozmiary nie pasują to narysuj w skali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Frzysdko fainie ale on chciau te graryki zboku anie z top--downu Udawane błędy ortograficzne, to też błędy. Warn. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak uznasz że projekt wypali to może coś znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie wypali, zacząłem uczyć się C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi