Kargul Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam ponownie :P Znowu mam problem z wievsami, jednak tym razem chodzi mi o ich zamianę. Konkretniej: Mam obiekt "lokomotywa" i obiekt "kapitan". Wievs mam ustalone dla lokomotywy. I chcę kod, który sprawi że wievs dotyczy nie lokomotywy tylko kapitana. Jest to możliwe? Proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Pisze się views, a nie wievs :P. view_object[view_current] = kapitan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 viev_visible[0] = 0 viev_visible[1] = 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 viev_visible[0] = 0 viev_visible[1] = 1 viev? :D 47: Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 no dobra view wielce mi różnica :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi