boom Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tego jeszcze nie było i nie mam pojęcia o co chodzi ale robiłem gierkę http://rapidshare.com/files/250230242/error.rar.html w której chodzę ludkiem i rozwalam sobie skały (łał). W każdym razie w teorii. Podjeżdżam do pierwszej z brzegu skały,walę, rozpada się, a jakże na drobne kawałki. Uradowany skaczę pod sam sufit i chcąc powtórzyć niewątpliwy sukces podchodzę do następnego kamienia. ładuję w niego całego kombosa identycznych hitów jednak uparty głaz nie chce się rozlecieć! Restart gry sprawia tylko, że znów rozwalam pierwszą skałę po czym jestem bezradny wobec ich twardości. I tym sposobem zostałem oszukany przez własne skały. Ktoś może mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 po co komplikować sobie tak zycie... Zaraz ci dodam poprawiony przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 czekam z niecierpliwością @edit ok spoko wyłapałem w debugu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi