Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Skin light to lekko zmodyfikowany domyślny skin forum, ale objęty standardową ramką gmclan. Kolorystyki póki co nie zmieniam (i nie wiem czy zmienię w ogóle) bo to dużo roboty. Skin jest dla rozdzielczości 1024x768. Ten kto chce dalej używać domyślny, na samym dole ma selektor skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Kolorów nie trzeba zmieniać. Jest bardzo przejrzyście i czytelnie. Ramka GMClanowa jest bardzo funkcjonalna. Dobra robota. :) Mam natomiast pomysł: Możnaby zrobić tak, żeby przy każdym poście napisane było, który to post użytkownika. W sumie nie wiem po co, ale fajny bajerek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lipca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Raczej nie do zrealizowania. W ipb 1.3 jeszcze bym coś takiego mógł zrobić, ale 2.0 jest tak zaawansowane technicznie, że ciężko się połapać. Chodzi tu głównie o cache'owanie poszczególnych obiektów strony itp. Nie chcę w to ingerować jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Wg. mnie kolory forum troszkę nie pasują do kolorów ramki, ale narazie może być. Pozatym może dałoby się wgrać taki hack, ze statystykami użytkownika w RPG Style tak jak jest w phpbb. Zamiast licznika postów taki haczek który cieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 No przecież już kiedyś mieliśmy mocno wypasiony hack rpg, ale że cieszył się małą popularnością, to usunąłem. Zresztą jak na razie do 2.0 jest jeszcze mało hacków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Jak nie RPG Hack, to może takie rangi jak były na starym forum? Były one poprostu super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Jestem za rangami z HoMaM i licznikiem pokazującym, który to post użytkownika. Poza tym fajnie by było, gdyby każdy mógł widzieć ilość ostrzeżeń innych użytkowników (niekoniecznie z możliwością sprawdzenia, za co je dostał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Rangi? Bardzo dobry pomysł, ale czemu znowu z HoMaM ? Nie lepiej stworzyć własne ? Akurat nawiązujące do robienia gier ? Np. - Noob, gościu w okularkach z wielkim podręcznikiem - Begginers :P, no i tak dalej - :P Moderator - gościu z 2 spluwami ubrany ala Matrix, i pojawia się nad nim napis "To ja tu sprzątam brudy" :P Itp. Pat@ To ty jesteś Modem ? Nie było mnie 4 dni a tu takie zmiany... Miejmy nadzieję na lepsze :) Jak już Ranma pisał nie da się wykonać bajerku pokazującego, który to post więc po co to rozgrzebywać? :P Ranma@ Bardzo fajny byłby bajerek, który wskazywałby błędy ortograficzne tak jak jest na kurde.pl. :P Ułatwiłoby to pracę Patrysławowi poprawiającemu literówki :P Ps. Pat (Jeśli wolno - za długi nick wybrałeś :P) spodziewaj sie pw od Bewuo - niebieski kolor jest jego :P Oczywiście, że wolno do mnie mówić "Pat", ale wolę "Patrysław" (niekoniecznie z "Beaver Interactive"). Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja jestem za rangami jakie byłuy na SAMIUTKIM początku (czyli jeszcze przed rangami z homm). Poza tym, czy nie udało się odgrzebać i jakichś postów ze starego forum do nowego?... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi