Xedom Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Krótko - Jakie MMORPG Polecacie? Mój sprzęt: Procesor 1.3 Ghz 512MB Ramu 64MB Grafiki Directx 9.0c I cała reszta chyba już nieistotna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tibia. I mówię całkiem serio. Tym bardziej, że sam masz w sygnaturze "grywalność jest najważniejsza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 World of Warcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Maple Story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tibia. I mówię całkiem serio. Tym bardziej, że sam masz w sygnaturze "grywalność jest najważniejsza". Ale tibia nawet grywalna nie jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ale tibia nawet grywalna nie jest :P Zależy, dla mnie Tibia BARDZO grywalna jest, lecz nie chce mi się w nią grać z powodu graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zawsze jest coś takiego jak ots. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tibia jest grywalna i to bardzo. Jak się przyzwyczai do badziewnego systemu walki to ta gra jest na prawdę świetna, zdecydowanie najbardziej rozbudowany darmowy mmorpg :P . Ale jak każdy mmorpg się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Lineage 2 ale ci nie pójdzie, więc... Tibia of the Ultimate Destruction Trudno mi wyrazić dla tej gry swoją pogardę, więc tego nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 z takim kompem to rzeczywiście (tfu,tfu)Tibia albo pomyśl o coś przez przeglądarke... np. sherwood albo runescape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Też polecam tibie ^^ A jak Cię nudzi globalny server, to przerzuć się na OTS'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Last Chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Last Chaos jest nudne, nie polecam. Osobiście preferuje jednak Metina. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 @KubaGM Tfu psu u mnie w szkole to i no co drugie słowo to Metin, i metin nudne to już jest ... Gunza se zagraj :D Albo Cabal Online czy jakoś tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gunbound i Rakion mimo iż nie są typowymi MMORPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 O, jak przedmówca - Rakion. Gra jest w praktycznie w 100% nastawiona na pvp. Mimo iż się zdobywa doświadczenie i przedmioty - w większości liczą się umiejętności gracza. Niestety jest druga, zła strona medalu - masz premium, jesteś lepszy z każdej strony. ;x Ponadto, coraz mniej osób w to gra. ;/ No ale mimo wszystko, gra warta uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Maple Story. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ekhem, panowie. Procesor 1.3 Ghz 512MB Ramu 64MB Grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wystarczająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tibia jest grywalna i to bardzo. Jak się przyzwyczai do badziewnego systemu walki to ta gra jest na prawdę świetna, zdecydowanie najbardziej rozbudowany darmowy mmorpg :P . Ale jak każdy mmorpg się nudzi. Darmowy? Tylko na... miesiąc? Tydzień? Ale i tak polecam Tibię, jak o grywalność biega. Jak o IQ graczy, to wykreśl tę grę i wywal w przestrzeń kosmiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Darmowy? Tylko na... miesiąc? Tydzień? FYI - PACC nie jest obowiązkowy i możesz grać nawet 2 lata bez płacenia :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 www.tibia.pl/strona/pacc Nikt z CipSoftu, ani Tibia.pl nie będzie prosił Cię o login i hasło! (ten kto to robi to hakier) Wysoki poziom -_-. Jak nie Tibia, to Metin II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hmmm...może Dofus? Mało zajmuje i jest całkiem fajnym MMORPGiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 @Vader: Tibia.pl nie jest oficjalną stroną gry, więc w czym rzecz? Po co się bawisz w udowodnienie, że Tibia jest do niczego, takimi argumentami bezsensownymi. Jednym się podoba, innym nie. Są gusta i guściki. Pogódź się z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie udowadniam niczego. Ale niezły poziom mają na samej stronie ; D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 A właśnie ! Jak lubisz gry akcji, to polecam Gunza, Tibia to bardziej jeśli chodzi o ciekawe gry, wciągające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ale tibia nawet grywalna nie jest :P Ja polecam Tibie sam mam 150+ ek tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jeśli lubisz dzieci neo - graj w Metina Cabal na tym kompie? Stek Bzdur, sam nie mam dobrego kompa ale lepszego o co najmniej 3/4 i mi tnie nawet na minimalnych. WoW ma małe wymagania i jego mogę tu polecić. Bardzo ładne jak na wymagania było 4dragons czy coś w tym stylu ale po pewnym czasie mnie znudziło monotonią. No i zostaje ci jeszcze ta...ekhm Tibia ale jeśli już to tylko OTS bo tamtejsza społeczność potrafi dobić do podłogi i jeszcze niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jeśli lubisz ogólnie gry MMO, to polecam Navyfield Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 tylko i wyłącznie ultima online, i bede jej bronił z kataną w łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi