Kosmitak Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam. Mam prośbę. By mógł by mi ktoś narysowac przyciski 32x32 (takie jak np. w almorze i w wielu grach RPG tam gdzie się wybiera żywioł /moc itp.) Przyciski z: -śnieżką -kamykiem -kulą ognia -kulą wody itp. Oraz te rzeczy /\ tylko bez przycisków by pasowały do gostka 32x32 Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Śnieg, woda, ogień, kamień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam nadzieje że się podoba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Oba są fajne :thumbsup: Nie wiem które wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi