Xarfron Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 cze hmm nie wiem czy już był taki temat , i nie wiem jak się przyjmie ale ogólnie chodzi oto by zamieszczać linki do śmiesznych, ciekawych , po prostu innych :P filmików np. z you tube czy też flash'ów itp. no nic ja zacznę: magik pank (uwaga zawiera wulgaryzmy) http://www.youtube.com/watch?v=W0nSmb7qJOo World of Crashes - TF2 Style (różne wypadki,z dodanymi hasełkami z gry team Fortress 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jestem HARDCOREM Mentos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ten mentos też jest dobry. A i hardcora wszyscy znają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 z naciskiem na śmieszne Mentos jest smieszny, ale hardkor juz nie. Sry ze tak powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie lepiej dawać tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=295 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Temat zamykam. Macie "Ciekawe linki" do tych celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Temat zamykam. Macie "Ciekawe linki" do tych celów. Ciekawe linki to ciekawe linki do stron a to jest skierowany tylko na filmiki i na rozrywkę jak widać temat się przyjął. równie dobrze temat ?Jakiej muzy sluchasz w tym momencie?? można by rzucić do ciekawych linków temat zamknę ale mam nadzieje że moderator który go zamkną przemyśli to i ponownie otworzy temat, lub też może inny moderator go otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Po prostu "Ciekawe linki" powstały po to, żeby nie zaśmiecać forum tematami z filmikami, stronami itd. Kto powiedział, żeby tam dawać tylko strony? Zresztą, były już podobne tematy i zawsze były łączone z Ciekawymi Linkami, więc nie widzę sensu, żeby ten zostawiać otwartym. A "Jakiej muzyki słuchasz" ma na celu pokazanie co w danym momencie słuchamy, wraz z linkiem do danego utworu, więc jednak ma inne zastosowanie niż "Ciekawe linki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Czyli idąc tym tropem jakby temat nazywał się jaki filmik oglądasz w tym momencie temat nie został by zamknięty ? -_- chodzi o syf jak jest w tamtym temacie jest tam wszystko i szczerze ani nazwa tematu nie zachęca do poszukiwania w nim jakiś śmiesznych filmików ani zawartości no ale nic, jak tam uważasz :) temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi