Morro Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ok, spróbuje poczekać parę lat, ale nie zamykam tematu :lol: , może się jeszcze trochę przydacie :D . Czyli jednak to chodziło o ciebie ^^ Gotcha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Kurde wydałem się :D , a co tam, czy coś się zmieni jeśli to ja? Chyba nie, a i na serio mam takiego kumpla który ma przezwisko Ogi :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Rzeczywiście nikt się nie skapnął, że chodzi o ciebie... <_< btw.: Ok, [on, ten kumpel] spróbuje poczekać parę lat, ale nie zamykam tematu, może się jeszcze trochę przydacie. "spróbuje", to 3 os., nie 1.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jestem niewyspany zapomniałem <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ale to było od początku czuć. Zawsze jak chce się mówić, że "ktoś inny", to się wymienia "ten kumpel" "i ten kumpel" "ten kolega mógł, ale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Omg, brawo. Napisałem to w pierwszej odpowiedzi w tym temacie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Cieszymy się, że jesteś taki spostrzegawczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dziękuje wam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Rzeczywiście nikt się nie skapnął, że chodzi o ciebie... <_< btw.: "spróbuje", to 3 os., nie 1.! Zauważyłem to, że jednak zwracał się jak do kolegi ale na szczęście on to przeoczył i sam się wygadał. Czyli mój post był poprostu prowokacją do tego byś się przyznał Tiger, sry. (No ale i tak wypaliło ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Tiger: "...I udałoby mi się, gdyby nie te wścibskie dzieciaki!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Korodzik ma rację :lol: , mam pytanko... wiecie ile około trwa zauroczenie? Bo ta wycieczka była pół roku temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czasami znika przy drugim spotkaniu. Wtedy już się nie widzi "miodności" i wtedy zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dziwne pytanie. To chyba zależy od ciebie i okoliczności towarzyszących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Olej ją i się spotykaj z koleżankami (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Albo kolegami, nie jesteśmy pzrzeecież nietolerancyjni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zauroczenie przeważnie trwa nie dłużej niż do początku następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 wiecie ile około trwa zauroczenie? Według Podręcznika Gracza do D&D 3E, rozdział 11: Czary: Zauroczenie osoby (...) Czas trwania: 1 godzina/poziom Tak więc to zależy od tego, jaki masz poziom. Ale nawet w najlepszym razie możesz liczyć na co najwyżej parę godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie jego poziom, tylko jej. Wciąż go jednak nie znamy, bo nie zapytał się o niego. Wiemy tylko, że 'wygląda na więcej niż 11', czyli całkiem nieźle :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Bez dodatku to możesz mieć max 20, więc nie za dużo. Jak kupisz bodajże heroiczne postacie czy jak tam to 40. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Podręcznik przygód epickich. Ale tam są beznadziejnie zaprojektowane potwory :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi