Dragon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Co myślicie o zrobieniu historyjek o GMClan-ie, takie z humorem? Ale coś ja to: GML (+_+) - [Zły nieznajomy] Wyjazd stąd! (o_o) - [Chłopak] Dlaczego? (+_+) - [Zły nieznajomy] Bo cię zleje! (-_(-_(^-^)_-)_-) - [Chłopak z kumplami] Że jak !? To był przykładowy, tera właśnie o GMClan-ie GML (^-^) - [Moderator] Dostaniesz warna! (?_?) - [Gość] Jestem gościem, nie możesz mi dać warna! Hahahaha! (^-^) - [Moderator] Oż ty.... 3 dni później... (?_#) - [Gość] Prze...przepraszam.... (^-^) - [Moderator] No! Następnym razem będziesz miał dwa oka podbite! KONIEC Sorki że w gml, ale fajnie wygląda :D , jeśli się wam by spodobało to bym prosił, by ten temat przykleić :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie rozumiem idei tego, kompletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No co, być może coś z tego wyjdzie :sp_ike: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Głupie, ludzie nie mają wyobraźni już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 fajne mi sie spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pierwsza historyjka: GML Tiger: Co myślicie o zrobieniu historyjek o GMClan-ie, takie z humorem? Marmot: Nie rozumiem idei tego, kompletnie. Tiger: No co, być może coś z tego wyjdzie. Ghost: Głupie, ludzie nie mają wyobraźni już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 co jak co ale żadne z powyższych nie było humorystyczne. zamykamy? a dam szanse, niech sie tu pojawi cos na prawde dobre, smieszne, wtedy zostawimy :) a ten kto uraczy zakpic z tematu dostanie ode mnie prezent, ni niszczcie zabawy, bo potencjal ma, lecz nieodpowiednie osoby powinny sie trzymac zdala od niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 GML (^^) Platyna : Zrobilem PsichiXowi placki! (OO) PsichiX : Mnie? (^^) Platyna : Tak tobie! (;;) Platyna : Ale je zjadłem... (.\/.) Psychix : Jestem zły! Nie wyszlo : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (+_+) - [PsichiX] O w morde... (^_^) - [Tymon] Co jest !? (+_+) - [PsichiX] Zbanowałeś mnie! (^_^) - [Tymon] Nom (+_+) - [PsichiX] Dlaczego?! (^_^) - [Tymon] Bo lubisz koty! GMClan nie jest dla mięczaków! KONIEC Nie obraź się PsichiX, ale nie wpadało mi nic do głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak nie masz pomysłu, to nie pisz. bez obrazy, ale to jest ŻAŁOSNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No to najlepiej zamknę ten temat, myślałem że pomysł z tymi historyjkami wypali, no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi