Ludzix Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 http://www.archive.org/details/m3d053-chea...-ds10-dominator GWIZDKI DO RĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Widzę że z NDS zeszło aż do telewizorów. Niektórzy mają rację że NDS nie jest przeznaczone do oglądania zdjęć i zgodzę się z tym i nie ma się o co kłócić. W konsolach najważniejsze są gry i sposób w jaki się w nie gra. Ja wolę NDS bo tam jest dotykowy ekran i to bardzo ułatiwa sprawę i dzięki temu można grać w bardzo ciekawy sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja tam nie lubię gier na dotykowy ekran, wolę grać przyciskami - i tu swoją drogą DSi też wygrywa, już czuć przyciski i nie ma takiego "sunięcia" po d-padzie jak w Lite ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 ja wam polecam ostatnią rozprawę w Ace Attroney lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Troche zly przyklad podales : P Ja akurat tylko na jakosc dzwieku telewizora patrze. Jak sie uzbiera na kino domowe to wtedy juz tak nie trezeba bedzie sie martwic. Ale dzwiek dosyc wazna rzecza jest. No fakt, to nie był dobry przykład, ale Marmot poprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi