szpaq99 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cze jak cz tam jakim programem nagrywać muzyke z radia internetowego. Napiszcie odrazu jakie opcje wybrać. To radio internetowe odtwarza winampem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 mixer stereo w audacity =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 gdzie jest ta opcja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Głośność mikrofonu zamieniasz na Miks Stereo w Audacity ofkorz Tylko nie dawaj 100% głośności. Daj 30%, żeby była normalna jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 streamripper do winampa - znacznie wygodniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 A ja mam taki problem, nie ważne w czym nagrywam czy to fraps czy audacity zawsze mi nagrywa za głośno że aż trzeszczy ;/ Mam jeszcze taki coś że np. w ventrillo jak ktoś coś mówi to mi sam mikrofon się stopniowo wycisza. W audacity nie mam miks stereo, jest tylko mikrofon i midi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wejdź w głośność -> Opcje -> Właściwości -> Urządzenie miksujące: Wybierz coś, co ma w nazwie input, po polsku nie wiem jak będzie lolololo -> OK -> ustaw stereo miks na 30% mniej więcej i elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Magix Webradio Recorder. http://www.magix.com/us/webradio-recorder Świetny soft chociażby pod tym względem, że można ustawić go na wyszukiwanie określonej piosenki i zacznie ją zasysać (legalnie) natychmiast, kiedy tylko jakieś radio zacznie ją odtwarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi