Mucco Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak pewnie nie wiecie robię grę. Będzie to gra z widokiem, z góry. Fabuła prawie gotowa, kończę silnik, muza już czeka... tylko ta grafa <_< Postanowiłem, że to będzie tylko moja gra. Od początku do końca stworzona przeze mnie. Mam zamiar dotrzymać tego postanowienia dla własnej satysfakcji. Tak więc już część grafy mam (głównie background'y i niektóre przedmioty), jednak nie potrafię stworzyć ładnej postaci. Co rozumiem przez słowo ładna? Taka postać całkowicie mi wystarcza. Z pewnością macie jakieś swoje sposoby na robienie postaci do gier. Proszę więc o wytłumaczenie mi jak je robicie. Pozdrawiam, Mucco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16876 Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelgachne THANX! Strasznie mi się przyda :thumbsup: :thumbsup: Sam je robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wyrażę się za niego :P : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Hmm, a jak zrobić cieniowanie? Bo stanąłem na tym kroku (chodzi mi o to cieniowanie przy tworzeniu soldier'a) i nie wiem co dalej - ręcznie? Wyrażę się za niego :P : Tak Spoko, właśnie ściągam twoją grę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Cuś lajk dys, bo jak tak to grafe do gierki mogę ci robić jakby co napisz mi na pw. Sorry za odswieżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Napisał że szuka poradnika ponieważ chce zrobić grę całkowicie sam ;] p.s ładnie przerobiłeś mojego nygersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Napisał że szuka poradnika ponieważ chce zrobić grę całkowicie sam ;] p.s ładnie przerobiłeś mojego nygersa To Twój nygers :jezor: Kiedyś zrobiłeś mi go do gry, a ja się rozmyśliłem :rolleyes: Ps. Jak go zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Napisz na gg albo PW to ci objaśnię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi