47xxxxxxxx Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ucząc się funkcji GMa znalazłem funkcję MCI_command, ale nie wiem do czego służy,ktoś mi powie do czego służy ta funkcja? Możecie mi powiedzieć od czego jest skrót MCI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ucząc się funkcji GMa znalazłem funkcję MCI_command, ale nie wiem do czego służy,ktoś mi powie do czego służy ta funkcja? Możecie mi powiedzieć od czego jest skrót MCI? Media Control Interface - (MCI) opracowany przez Microsoft interfejs programowy umożliwiający elastyczne sterowanie urządzeniami multimedialnymi, np. MIDI, CD itp. MCI Management S.A. – fundusz technologiczny notowany na giełdzie w Warszawie. Notowany na GPW od 2001-02-01. Fundusz inwestuje w spółki informatyczne. od skrotu mci jest wiele haseł zobacz w wikipedi a "mci_command" sprawdzilem i nic nie robi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Więc na yoyo poszukaj. mci_command to zaawansowana funkcja do obsługi dźwięku w gmie, za jej pomocą można odtwarzać, stopować, pobierac długość i podobne operacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Co wpisać w argumencie żeby była jakaś akcja np. stop?Moze kiedyś ta funkcja mi się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Wpisz w google "mci_command gmc" i drugi link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dzieki.Zamykam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi