Kosmitak Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam. Mam prośbę. Czy by ktoś mi mógł zrobic logo do klanu twierdzy. Rozmiar 1065 na 149 Logo jest do strony >>|<< Klan nosi nazwę Lion Hearts. Napis: Lion Hearts (i na dole lub na górze) (nie musi byc) Kroczymy od zwycięstwa do zwycięstwa (czy coś w tym stylu) W tle hmmm, może jakiś zamek lub postacie z strongholda deluxe i crusade. PS:Jak by ktoś nie znał tej gry to akcja dzieje się średniowieczu. Z góry wielkie dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 morze czy zamek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dzisiaj coś dla ciebie z tym zrobię. Na BANK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Farkraj Sorry to nie ma byc morze tylko może zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Gotowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dałem różne wersje napisów D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dzięki, dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki. :thumbsup: Suuuuuuuper są te dwa :thumbsup: Tylko nie wiem które wybrac. Jeszcze raz wielkie dzięki O już wiem. Jedno będzie logo do stronki a drugie do forum :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Które do Którego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Tego jeszcze nie zdecydowałem xD Oczywiście jak ktoś chce to może zapisac się do klanu. :thumbsup: Na stronce jest podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi