Cora Wind Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam :D Znacie jakiś programik w którym da się konwertować Avi na taki format żeby Dvd wczytywało? ( mój facet z biologii ma taki ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nero Vision Express, Cyberlink Powerdirector oraz inne oprogramowania dołączane do nagrywarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ashampoo Burniong Studio rox :D Uprzedzam - konwersja na format video trwa dość długo, nawet na szybkim kompie może być sporo ponad godzinę. Z tego co się orientuję, to Total Video Converter szybciej konwertuje, ale nie sprawdzałem, także pewny nie jestem :P Ed Tfu, Burning :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ashampoo Burniong Studio rox :D Uprzedzam - konwersja na format video trwa dość długo, nawet na szybkim kompie może być sporo ponad godzinę. Z tego co się orientuję, to Total Video Converter szybciej konwertuje, ale nie sprawdzałem, także pewny nie jestem :P Ed Tfu, Burning :x ...To może byś zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki.. ^^ Spróbuje w Ashampoo ( Ulubiony program do nagrywania płyt ) Nie wiedziałem że ma taką funkcje O_O. Przepraszam ża DoublePost, ale może mi ktoś napisać gdzie w Ashampoo jest taka funkcja? Połączono. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Total Video Converter. Konwertujesz na zwykły MPEG i normalnie nagrywasz.Na każdym DVD z MP3 pójdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie na każdym. Mój mimo, że obsługuje MP3, to jakoś taki trick nie działa na nim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 WinAvi Converter, chociaż średniawo polecam, chyba że napis na środku filmu Ci nie przeszkadza*. *- Jakiśtam tekst po angolu, że nagrano używając wersji darmowej, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 To już lepiej skorzystać z darmowych konwerterów, które potrafią to samo, a nawet więcej, bez żadnych napisów, typu SUPER czy MediaCoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Chyba, że jest się pr0 p!r@t3m . Wtedy ten program może coś zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ashampoo Burning Studio [v9] >> Nagraj filmy kub Zdjęcia >> Nagraj Video DVD >> I se odznaczasz menu, bo ono i tak jest kiczowate btw MediaCoder jest darmowy (albo i nawet opensource), także wątpię, żeby by jakiś napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 No tak, MediaCoder i SUPER nie dodają żadnych napisów, tak jak napisałem wcześniej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ano, sory, nie czytałem w skupieniu tematu, i źle Twój post zrozumiałem :P Ja się, skupiłem na fragmencie: bez żadnych napisów, typu SUPER czy MediaCoder. I jakoś to zrozumiałem tak: I nie pisze ci na ekranie "SUPER" lub "MediaCoder"xd btw SUPER ma zrypany interfejs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi