Pawli Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wystawiłem nową grę Gracior jest to narazie DEMO. Zrobiłem ją ze starych części jak narazie. :D Plki został podzielony ze względu na problemy uploadera :boxed: Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Sterowanie: ENTER-Włączenie silnika SHIFT-Wyłączenie silnika Kursor Lewy-Kierowanie w lewo Kursor Prawy-Kierowanie w prawo W-Gaz S-Hamulec E-Klakson 1-Włączenie muzyki pierwszej w radiu 2-Włączenie muzyki drugiej w radiu 3-Włączenie muzyki trzeciej w radiu NUM1-Bieg pierwszy NUM2-Bieg drugi NUM3-Bieg trzeci NUM4-Bieg czwarty NUM5-Bieg piąty NUM6-Bieg szósty R-Bieg wsteczny PS: Zamiast szyb ma jescze dykte, dlatego przez nie narazie nic nie widać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zadałem sobie ten trud i ściągnąłem wszystkie części archiwum... Takie problemy to o ile wiem ma dyskietka 3.5 cala (1.38MB) :P Co do gry to mam nadzieję, że albo robisz sobie jaja, albo to jest prototyp [beta 0.00..1]. W przeciwnym razie daj se siana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jeju co za gra.... ;/ W skali Bigsharka( którą z przyzwyczajenia nazywamy skalą od 1 do 10) dostajesz 3 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Panowie / Panie ten "Symulator" to ma tylko 1 dobre "HAMULCE" jak się jedzie 80 to w 0,01 s zwalnia do 20 :D chyba mu gaźnik zatyka :P Coś wspaniałego normalnie dostajesz aż 1 PKT /10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Po pierwsze chciałem powiedzieć, że jaj to sobie nie robię, w żadnym wypadku. :D Po drugie plik jest podzielony jak pisałem wcześniej z powodu uploadera, a nie dyskietki (do admina: pliki większe niż 1,5MB nie można wrzucić, bynajmniej na moje konto). Po trzecie: tak wiem, gaźnik muszę podregulować. :lol2: Po czwarte wytnę okienko w dykcie, aby było coś widać (nie stać mnie na szyby). :D A po piąte myślę o alufelgach takich jak w Need For Speed Underground. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Sorry ta gra to porażka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Sorry ta gra to porażka :twisted: Co Ty. Świetny symulator :D . Nawet ma klakson. Założe się, że pisał go w przerwie między lekcjami. Fakt gaźnik należy troche przeczyścić. No i te luzy w kierownicy :D Co do wstecznego biegu, to trzeba wierzyć na słowo, że jedzie do tyłu. A może zamiast dykty, dać jakąś folie. Bo ostatnio jadąc chyba rąbnąłem w drzewo, bo był jakiś huk, lub zgubiłem skrzynie biegów, bo mi nie chciała wejść jedynka. :D Moim zdaniem składaj go dalej, bo niezły symulator Ferrari może z tego wyjść. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Valdemor - Ferrari? Ja bym wolał Subaru ;) A giera to napewno nie jest symulator. Zmiany biegów nic nie robią. Jadę sobię 80km/h puszczam pedał gazu i samochów odrazu staje na 0, co chyba jest nie-ten-tego. Sterowanie takie, że można się posrać (dlaczego 1 klawiszem nie można i włączać i wyłączać silnika?). Poza tym powinien być 1 guzik od zmiany biegów, bo tak to sobie wciskam na numerycznej byle co, a powinno być po kolei (najpierw jedyneczka, potem dwójeczka itp.). Dopracuj to ;) Poza tym powinieneś to nazwać nie demo (bo demo to już reklama produktu) tylko alpha albo beta. I licze że dasz jakieś opcje tuningu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 @Pietrus - myślę, że głowy sobie nie rozwaliłeś o szybe (której jeszcze nie ma), przy puszczeniu nogi z gazu :D Widzę także, że nigdy nie jeździłeś samochodem. To nie jest samochód z automatyczną skrzynią biegów. :D Fakt stacyjkę należy wymienić na lepszą. Może na innym szrocie, powinien autor-mechanik jej poszukać :D . A z tym tuningiem to całkiem niezły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No fakt, z biegami to palnąłem gafę. Ale tuning musi być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A co byś powiedział, aby radio zmienić np. na jakieś z CD, bo od tego radia to mnie już boli głowa. A tak, to jakąś swoją muze posłuchałoby się :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Spoko radio będzie zmienione. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 I jak radio już wymienione? Bo pojeździć by się chciało. Widzę, że chyba akumulator Ci padł w tych mrozach, bo jakoś nie widać na drogch nowej wersji. Obawiam się, że chyba rdza go wzięła, albo koło odpadło. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A te paski w animacji kierownicy? Zdaje się, że to można naprawić gdzieś w ustawieniach sprite'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Paski są przez przezroczystość tak mi się wydaje, ja robiłem coś tam kiedyś i miałem transparent ustawione to miałem paski jak odznaczyłem było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi