sfinkss Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Chcemy zrobić mały występ z jakimiś piosenkami takimi typowymi na zakończenie roku szkolnego. Jedna to: ogniska już dogasa blask.. (nie znam tytulu, ale skojarzycie) I jeszcze potrzebuje jakiś 2 innych. macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak ja chodziłem do podstawówy to puścili taką piosenke: wakacje ja napewno mam racje kawałek tekstu wykonawcy i tytułu nie znam :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ocalić od zapomnienia - Grechuta. http://skubas3.wrzuta.pl/audio/6o1ak18H4sE..._od_zapomnienia Wakacje - Kabaret OT-TO. http://roger90.wrzuta.pl/audio/5SdAW9rB0gY...ot-to_-_wakacje Muzyka Sound Of Silence. Przy rozdaniu świadectw :) Te piosenki będą u nas w szkole, są naprawdę extra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Elektryczne Gitary - To już jest koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 @UP: Epickie, jak najbardziej trafne na koniec szkoły :D u mnie było idealne ^^ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Maryla Rodowicz - Ale to już było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Elektryczne Gitary - To już jest koniec ^ To i nic więcej. Nie mam pojęcia, jak można było w tym temacie pomyśleć o czymkolwiek innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi