Woock Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tura #58 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Druga tura wymyślona przez Woocka - drugi świetny temat. Chętnie bym coś zrobił, zwłaszcza, że Dark bierze udział, ale nie dam rady. Może powtórzymy to jeszcze kiedy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A ja zawsze myślałem, że syntax error to błąd składni... Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Oczekujcie czegoś bardziej rozbudowanego od Fetus Ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Będziemy mogli wdusić nie tylko 'z', ale też 'x'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No już bez przesady, mam tylko 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 To może chociaż będzie więcej niż jedna okazja do wciśnięcia 'z'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odczepcie się od niego :(:(*!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Błąd składniowy (ang. syntax error) - w informatyce błąd w składni ciągu znaków lub słów, które powinny po sobie następować zgodnie ze składnią konkretnego języka programowania. Wykrywany jest na etapie analizy składniowej kodu źródłowego. Jeden błąd składniowy może powodować powstanie następnych dlatego ich usuwanie powinno się zaczynać od początku programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi