Kapkap Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 witam! Jak widac w tytule potrzebuje team'u. Ja sam zajmuje sie spritami i potrzebuje kogos kto dobrze zna C++. Ostatnio znalazlem dobry silnik do robienia gier na DS'a <nintendo ds przenosna konsola , konkurent bardziej znanego PSP>. Odrazu odpowiadam ze nie znam dobrze C++, i sam dobrze nie wykorzystam tego silnika. Jesli chcecie wstapic piszcie. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 pokaż swoje portfolio, co potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja chętnie się zgłaszam i mam DS'a, jednak nie znam się na c++. Ktoś zna jakieś kursy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 @UP: Brawo, nie ma to jak podejście do sprawy na poziomie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja znam tylko php, html i mySQL, mogę być pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 potrzebuje kogos kto dobrze zna C++ Ja chętnie się zgłaszam ... jednak nie znam się na c++. Ktoś zna jakieś kursy? Po pierwsze: czytaj pierwszy cytat z mojego posta. Po drugie: google wie jak znaleźć kurs do C++ Po trzecie: W twoim ostatnim zdaniu jest straszny błąd stylistyczny: Ktoś zna... poprawnie:Zna ktoś...? Oj coś cię nie widzę w tym pisaniu książek :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Crakk: Masz rację. Poszukam se kursu a z polaka też jestem kiepski :P Jednak mam tysiące pomysłów na DS'a. PS: Przed chwilą napisałem 75 stronę :P (I tak wydawnictwo poprawi błędy :thumbsup: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 konkurent bardziej znanego PSP Lol 4 punkt regulaminu. Gratuluje awansu. Warn +1 Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Lol Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ds jest bardziej znane od psp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja żem troche umiem c++ jak coś to jestem chętny, podstawy mam raczej opanowane w Potyczkach Algorytmicznych zdobyłem 10 pkt :P i zadanie testowe też miałem dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 dzieki za odpowiedzi od wczoraj nie czytalem swojego tematu dopiero dzis do niego siadlem do chetnych bede slal wiadomosci. Mam zamiar zrobic konkurs na logo team<ktorego jeszcze nie ma> :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Kapkap: Mam logo do Touch-Studio :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 w Potyczkach Algorytmicznych zdobyłem 10 pkt hahah, to zes pojechal po bandzie... Zeby miec 10 pk. w potczkach wystarczylo umiec uruchomic kompilator :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kargul każdy twój post aż ocieka ignorancją i głupotą, do tematu jaki ma związek robienie loga z programowaniem? Chyba, że to osbno planujesz zrobić, ale zrozumiałem, że wybierzesz tego, który zrobi najlepsze logo. Nie wiem jaki ma związek php i mySQL z pisaniem gier na DSa, ale nvm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi