Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 No więc tak: potrzebuję przycisków z rozmiarem 113x38. Kolorystyka ciemna, czas to średniowiecze. - Single Player - Arena - Credits - Exit Dziękuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Oto moje buttony: Sorry ale zapomniałem o wymiarach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kolorystyka ciemna, czas to średniowiecze. Czytaj pierwszy post... jak by tłem były mury byłoby bardziej średniowieczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 @up: To jakiś żart? -.- @Kargul: No... Może być, najwyżej sobie ściemnię troszkę, dzięki, masz kredki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 @up:Dałem button i jakieś czaszki i miecze żebyś w buttonach poustawiał,ale tekstu nie umiesz sam zrobić? :boxed: :blink: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 @up:Dałem button i jakieś czaszki i miecze żebyś w buttonach poustawiał,ale tekstu nie umiesz sam zrobić? :boxed: :blink: :lol2: Tylko, że ja mówiłem o poważnych buttonach, a nie o :placek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Propozycja ode mnie zrobiłem więcej może się c przydadz. Pierwsze to po najechaniu myszką drugie po odjechaniu myszką. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 oO Jeszcze fajniejsze, dzięki :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Chciałbyś jakieś GUI jakiś napis pisz do mnie ja chętnie wykonam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi