Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Siemka! Staś polecił mi gierkę MMO - Wurm Online. Na razie czekam na maila,ale gierka jest super podobno.Gracze lądują na wyspie,na której na początku nic nie ma i to MY wszystko tworzymy.Robimy domy,wszystko.O co mi chodzi? Chciałbym w to zagrać więc zbieram grupę ludzi,bo samemu ta gra nie ma sensu.W grze można wszystko,możesz być alchemikiem,górnikiem,wojownikiem...każdym! Wystarczy że się zarejestrujesz i ściągniesz grę: http://www.wurmonline.com/ Pisać kto chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Z tego co grałem (paę dni razem z dużą grupką ludzi z innego forum) to żeby do czegoś dojść trzeba współpracować i mieć duuuuuuuuuużo czasu na szkolenie się we wszystkim, ścinanie drzewek i takie tam. Jednak lepiej te wakacje w inny sposób spędzić :) No ale jak będą jednak chętni to ja tyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 popieram Japanstache Ta gra ogólnie jakaś taka dziwna jest :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 a ja sobie zobacze co to jest bo wygląda ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Coś im serwer padł;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Awesome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 gra działa,ale mi się strasznie tnie (czytałem właśnie,że potrzebuje duuuuuużej mocy obliczeniowej,czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 W opcjach odznacz wszystkie bajeranckie efekty i pójdzie na każdym złomie Awesome. Teh awesome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mmm, gra wygląda ładniej niż Runescape. Ale IMO MMO ssą, więc nie zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drath Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Napiszcie ile osób będzie grać, jeśli sporo to sie do was przyłączę.(mam troche doświadczenia, niedużo, ale zawsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 W sumie ja bym mógł jakby mi się spodobało ale to tylko ewentualnie jakby było więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja mogę dojść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drath Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Podobno JK ma być usuniety za 3 tyg i postawiony nowy dla nonprem wiec sie nie opłaca zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 A może pogramy w więcej niż 3 osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi