trolu122 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 nie wiem czamu winamp nie widzi u mnie ruskich utworów :/ kiedy klikam prawym na folder i wciskam play winamp program zachowuje ise tak jakby folder był pusty :/ miałem winampa 2.7 na 3 i 5 jest to samo i musze wrzucac utwory na liste ręcznie ;/ tak samo jest z chińskimi kawałkami czy finlandzkimi w których znajdują sie jakies dziwne znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Bo winnap nie lubi dziwnych czcionek? Niestety tak juz z nim jest. Serio, po co sie pytasz jak wytlumaczyles sobie odpowiedz : D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 iTunes widzi wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 http://www.aimp.ru Enjoy. Najlepszy player na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 a nie ma na to jakiejś wtyczki czy czegos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Porzuć Winampa. To syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 iTunes nie wymaga wtyczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Aimp nawet odtwarza Oggi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 iTunes nie wymaga wtyczek. iTunes to komercyjny i cięzki dla pieca syf. Nie da się grać w TF2 z włączonym iTunes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Foobar2000 uber alles i tyle powiem. Bardzo porządny, bez zbędnych bajerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 foobar2000 ftw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Włącz equalizer w foobarze, będzie Ci żarł CPU jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A po co komu equalizer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Aby porzadne techno sluchac, to tylko z equalizerem : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 porzadne techno Wybierz jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A po co komu equalizer? Bez equalizera brzmi jak zmielona kupa mojego psa. PS. Mp3'ki śmierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bez equalizera brzmi jak zmielona kupa mojego psa. PS. Mp3'ki śmierdzą. Sam śmierdzisz. Kupą swojego psa, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bez equalizera brzmi jak zmielona kupa mojego psa. To by wyjaśniało jak Ty możesz słuchać tych wszystkich Lily Allen czy innych czatmonczó (przepraszam za mój kiepski akcent) Ale fakt, faktem, .flac lepsiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 To by wyjaśniało jak Ty możesz słuchać tych wszystkich Lily Allen czy innych czatmonczó (przepraszam za mój kiepski akcent) Ale fakt, faktem, .flac lepsiejsze. Widzisz, każdy ma swoje gusta. Nie mam nic do ludzi słuchających Techno, chociaż nienawidzę tego gatunku. Także i Ty łaskawie się przymknij Japan. :) @Ghost: Mam psa. (Fail, niedoczytałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 W iTunes nawet ruskie techno z equalizerem działa dobrze (prawdopodobnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 FAKT: z iTunes korzystają neonaziści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a mam jeszcze takie pytanko, mam sporo mp3 z lat 60, 70 i wiadomo takie stare kawałki są ciszej nagrane, możecie polecic jakis dobry program do pogłaszania utworków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Start -> Uruchom -> sndrec32.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak masz Foobar2000 to nie potrzeba żadnych programów. Wystarczy zedytować informacje ReplayGain w pliku dodając parę decybeli (w Foobar2000 jest wbudowany edytor ReplayGain :) ). Co najlepsze, nie tracisz na jakości, bo nie są dokonywane żadne zmiany w danych w pliku, a jedynie jest dodawana informacja jak głośniej odtwarzacz ma to odtwarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi