Makary155 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Siem. Mam ostatnio dziwne problemy z myszą. Otóż czasem jak wcisnę raz jakiś klawisz, to komp rozpoznaje jakbym wcisnął przycisk 3 do 5 razy. W grach mi to nie przeszkadza, ale gdy robię coś innego to już zaczyna irytować. Np. chcę przenieść plik do folderu to on sie otwiera, albo w fotoszopie zamyka mi się nagle obszar zaznaczany lassem wielokątnym. Czy to jest wina sprzętu czy oprogramowania? Chcę się upewnić czy nie wyrzucę kasy na marne. Mam mysz A4 Tech OP-35D. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 rozkręć i poodkurzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Pewnie w sterowniku od myszki włączyła ci się opcja szybkostrzelności do FPSów, że 3 razy się coś wykonuje za jednym wciśnięciem. Da się to wyłączyć z poziomu sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie sądzę, to zwykła myszka biurowa z 4 klawiszami, 4 klawisz odpowiada za dwuklik lewym przyciskiem, a z prawym i środkowym też są problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Masz na tej myszce przycisk odpowiadający za te czynności? Np. ja mam dwukrotne kliknięcie i od pewnego czasu gdy wciskam LPM to komputer odbiera to jako dwukrotne kliknięcie. Polecam to co Flaczek. E: Faster :[ E2: Jak nie ma śrubek ani zatrzasków, to młotkiem, odkurzyć, a potem taśmą skleić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Kurde tu nie ma ani śrubek ani zatrzasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Możesz podać, co to za myszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Pierwszy post. Zwykła myszka optyczna za 3 dychy. E: dobra, na siłę wyciągnąłem klawisze, wyczyściłem, włożyłem spowrotem, na razie działa normalnie. Jakby coś to dam edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi