PoxiPol Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Kazdy ma inny smaczek. Inni lubia amerykanskie lodowki, inni podreczne cegielki, a inni szybkie kartki papieru. Pogadajmy tutaj troche i poklocmy sie o najladniejszy/najszybszy/ogolnie najlepszy samochod. Otoz moji kontkurenci to: Audi TT : Lotus Elise : Renault Scenic Grand: oraz taki fajniutki Audi R8: Mam sentyment do Audikow, nie wiem czemu, moze dlatego ze Audi to jedyna auta z mojego niedalekiego dziecinstwa. TT... tego autka nie da sie opisac. Po prostu ma to cos co mi sie podoba, ten element X.Lotus to auta marzen, sa zajefajne, gdyby kurde nie to ze wiekszosc to 2.354 osobowki, i maja bagazniki na kije golfowe. Sceniczek to dla mnie super autko rodzinne, oddzielone tylne siedzenia, wiec mozesz wiesc duzo i wziasc tego 2 pasazera, a i ladniutki jest :3. R8 to juz Auto kompletnie do popisu, drogie jak cholera, ale z takim czyms przejechac przez Polske! Whoa! : DDD http://www.xcars.ru/gallery/albums/userpic...udi_tt_girl.jpg Obrazek jest nieco ocenzurowany, ale i tak podnieca wiec nie pokazuje go, klikajcie se. Zalezy jeszcze jaka kto ma orientacje, inni patrza na dziwczyne a inni na autko. Ja patrze na oba. Jestem Bi : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Aston Martin DB9 (Bond): Bugatti Veyron: Porsche Cayman: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Garbus - cud techniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Chcialbym przyznac jedno, w TopGear ten oto cudowny samochod podazal za 3 innymi nowszymi samochodami przez ameryke, tamte sie zepsuly, a on nie. Niesamowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bugatti Veyron: Audi R8: Lotus Elise: Maluszek :D : VW Touareg: EDIT:Może będziemy podawać obrazki w formie linków(bo strona będzie się długo ładować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 WARSZAWKA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Dodge Viper: Shelby GT500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Pagani Zonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Popracuj nad ortografią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Wow niely ten "Nad ortografia" od Popracuj. Jeszcze nigdy nie szlyszalem o takiej marce. Ej, to nie ma byc wklejanka zdjec, lecz pokazywanie samochodow i pisanie DLACZEGO go sie lubi. Co do mojego polskiego sie nie czepiaj. Gadam po swojemu i tyle, zrozumiec sie da. Audi ?????: Prawdopodobnie jak na razie jest to tylko koncept, ale jak znam Audi na pewno wyjdzie. Sportowy Cabriolet 4x4. Duza wysokosc jazdy. Jak takie cos zobacze na ulicy to wysmieje. Ale i tak lepiej wyglada od Pana Zaby: Fiat Multipla of corse. Jak znacie jakies fajne zdjecia z babkami i ladnym autkiem to tez sie nie krepujcie : 3 TTtka odpowiada i za sexy auto i za sexy dziewczyne. A tak pieknie zrobionego zdjecia jeszcze nie widzialem. Whoa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Poxi:To pierwsze to chyba Audi Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Chevrolette Impala Lamborghini Murcielago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie znacie się. Oto najlepsze wozy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Co ty tam wiesz :) http://www.rly.pl/wp-content/uploads/2007/...005_kombajn.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ajn_psenice.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Miałem raczej na myśli trochę mniej offroadowy sprzęt ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie znacie się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Kurffa, nie potraficie dopisac 2 czy 3 zdan do kazdego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja dałem najlepszego off-roada!Mój VW Touareg kosztuje tylko 200 000 zł!Wygrał rajd Dakar,i może ciągnąć Boeinga 747! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 No ok, czyli: Najlepsze co wymyślono kiedykolwiek dla ludzi uprawiających golf. się przy tym chowa. Nawet polscy politycy go lubią. Do tego, czy jest bardziej popularny na świecie polski pojazd? Pierwszy masowo produkowany samochód. Gdyby nie on to by nie było tych waszych Maybachów czy innych Bugatich. Do tego, pobije niejednego Lamborghini Diablo swoją prędkością :thumbsup: Najbardziej szpanerski pojazd ever. Każdy od razu wie, jaki ziom z Ciebie jest jak przyjedziesz takim czymś na dyskę. A ile lasek wyrwiesz na niego, zabawa gwarantowana przez całą noc i poranek (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Wracajac do normalnych 4-kolek: Ja rowniez mam sentyment do Audi, dlatego niepodlegajacym dyskusji mistrzem jest R8. :) A z samochodow bardziej "dostepnych" to na pewno jest nowa Fabia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Powiedzcie mi, co myslicie o Koesningioesoegu. Tak wiem, nazwa powala ale z TAKIM czyms wyjechac na ulice? Kocham to auto za jego orginalnosc. Te szyby, te kola... Ufff... A teraz co do orginalnosci: Patrzac na DeLoreany na uliy, az mnie za serce lapie, auto to stojace sobie z zamknietymi drzwiami wyglada jak jakis Polonez czy Ford. Moze troszku w nim Audika 80. Jednak nie tak sie na to powinno patrzec. Czlowiek ktory wymyslil to auto, cala jego aerodynamika, w tym autku skupil sie na tylu detalach, ten czlowiek byl geniuszem... Wchodzac do tego budzisz zgroze. Otwierajac Drzwi skupiasz uwage. Przynajmniej ja gdy do tego wsiadlem, bylem w 7 niebie. Takie moje autko dziecinstwa. A teraz do nastepnego autka marzen waszych rodzicow. Ford GT40: To jest nowa wersja tego auta, ale jestem pewny ze wiekszosc 40latkow gdy uslysza ta nazwe, przyznaja sie ze mieli jego plakat. Jedno z pierwszych supersamochodow, ba, jeden z pierwszych samochodow ktory przykul moja uwage gdy bylem 5 latkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Bugatti Veyron kontra myśliwiec Euro Fighter Typhoon Drag Race z Top Gear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 WOOOW : D. Nawet niezla Minigierka do twojego GOW by z tego wyszla. Podziwiam Veyrona, ale wydaje mi sie on brzydki : (. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi