kubal09 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Proszę o przykład piłki nożnej bez przeciwników - tnz. strzelanie i podawanie . Prosze o pomoc - ale nie że ja tego nie umiem zrobic tylko nie potrafię a to różnica. Pzdr. Kubal09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie mam chęci na zrobienie tego. Ale nie, że mi się nie chce tylko nie mam chęci, a to różnica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 EE to żart? Podawanie Kliknięcie klawisza: piłka.x += lengthdir_x( predkosc, kierunek do najbliższego kolesia ); piłka.y += lengthdir_y( predkosc, kierunek do najbliższego kolesia ); Strzelanie: piłka.x += lengthdir_x( predkosc, kierunek gracza ); piłka.y += lengthdir_y( predkosc, kierunek gracza ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Akurat Kraku, ładny systemik podawania i strzelania to nie jest taka prosta sprawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wejdź sobie na ligę 24 i obejrzyj turę "Piłka nożna". Użytkownik boom dał plik gmk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dobrze by było jakby copoconaco dał wtedy taki plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Akurat gra użytkownika boom jest... taka sobie ;d Da ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi