Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 1. Weź najbliższą książkę. 2. Otwórz na stronie 123. 3. Napisz tutaj piąte zdanie z tej strony. Ciekawe, co wylosujesz? (btw. wiem, że wygląda to jak idiotyczna zabawa z bloga nastolatki, ale mi się spodobał ten pomysł) Ja na razie nie napiszę nic, zaczekam na was :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 J.R.R Tolkien - "Niedokończone Opowieści" "Obudziła się nad ranem, a blask dnia uradował ją, jakby pierwszy raz ujrzała go na oczy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Najbliższa książka którą wziąłem nie ma 123 stron :[ Co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 'The centre of the disc,' said Silver thoughtfully. Wygrałem coś? EDIT@Grabarz: Weź następną i otwórz na stronie, której numer będzie równy różnicy 123 i liczby stron tej pierwszej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jeden wielki obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 U mnie 123 nie ma zdać wiec podam piątą linijkę :) "Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 1930-2002" BRAMKI: Belgia - 62' van den Bergh To nie moje. Brata. Nie lubię piłki nożnej :) Szkoda, że akurat to było pod ręką bo liczyłem na jakąś wskazówkę od Boga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi