Nicolas Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Jak zrobić pole do wpisywania tekstu a raczej dwa jedno o nazawie "po ile" drugie o nazwie "do ilu"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 No masz ci los, akurat dzisiaj kombinowałem z winapi i coś mi wywala błąd z tym oknem tekstu. Jak chcesz typowo windowsowy, to poszukaj na oficjalnym forum, tam pelno jest takich dll'i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 11 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Najzwyklejsze pole do wpisywania textu poprostu chcę zrobić aby warość jednego pola była dzielona przez drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Na starej GMC był taki przykład RM CHAT. Tam miałeś takie okienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 I dalej jest ;] tylko pod inna nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi