DoNcEr Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Chciałem sobie zrobić gierkę online na podstawie poradnika: poradnik staniki i mam problem z ruchem. Chciałbym żeby gracz który dołączył widział normalnie mój ruch. Daje to co już zrobiłem umie ktoś coś z tego zrobić? Ze strzelaniem też pewnie będzie problem. TEST_CZOLGI_ONLINE_GM6 Mam zamiar zrobić tak jak tu na filmiku, tylko żeby online było. filmik youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Już sprawdam, w edicie jak coś popraiwe to powiem, a jako pierwsze mówie Ci używaj 39dll :P @E: Nie wiem, odpaliłem 2 na raz, loguje sie, ale nie wiem czemu jako jednego gracza mnie zaliczylo i na dwoch sie ruszalem tak samo?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Hmm u mnie włączam i są oddzielnie gracze . jade niebieskim a u drugiego gracza na ekranie rusza się pomarańczowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi