Markuz Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam! A więc tak, ostatnio pobrałem przykład YODY: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=14040 i kombinowałem jak dodać do bohatera kilka zmiennych, np. pet_lvl, pet_hp, pet_exp . Zrobiłem tylko tyle że zapisuje mi do pliku do kategori PET te zmienne ale zmienne te są równe 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 a dajesz do ini? jak tak to musisz dac ini_write_real.. jak nie to nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ale server zapisuje czy gracz wysyła pakiet i nastepnie server zapisuje go do pliku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 no właśnie jest problem z wysyłaniem przez gracza na server info o zawartości tych zmiennych, server je zapisuje ale o wartości - 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Pokaż kod przesyłu danych z Clienta do serva, odbierania i zapisu ich, jesli łaska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi