Gość Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Potrzebuję grafik na stronę internetową : Header : Wymiary : 800x200 px (szer. / wys.), napis : Mój uczniowski świat - pracownia informatyczna, ładna, widoczna czcionka, kolorystyka żółto-zielona, w tle jakiś komputer. Buttony : Wymiary : 120x50 (szer. / wys.), napisy: (Każdy button inny napis): 1. Home, 2. Specyfikacja, 3. Galeria, 4. Kontakt. Czcionka jak w headerze, styl podobny. Proszę tylko ładne prace oddawać. Ludzie potrzebuje togo na dzisiaj, błagam pomóżcie! Uwaga, jeśli wykorzystam czyjąś pracę, to dam nagrodę :) Aha, jeśli ktoś mam mi zrobić jeden nędzny button to niech sobie idzie pobiegać. Liczę na was i mam nadzieję, że ktoś wykona mi wszystkie grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Może przypasuje :) Jak będzie się podobać, to później zrobię te buttony, jak nie, to na razie napisz, co zmienić trzeba będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ładne, dzięki, ale pracy podjął się Copoconaco i na niego liczę. Właśnie o taki styl mniej-więcej mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Czyli batonów nie robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie musisz, dzięki za chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi