XxMichałxX Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Kieedys robilem sobie muze i wsadzilem ją na wrzute: http://djmazo.wrzuta.pl/katalog/audio/6F40LmB7SJV/glowny jak chcecie to sobie posluchajcie xD i sie nie smiac z głupich nazw, czy cos bo wtedy niecałe 11 lat chyba miałem. a muze eJay-em robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnevaN Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Całkiem nieźle. Jak na 11 lat to gratulacje ;). Rób tak dalej, to może będziesz grał na jakimś parkiecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 @UP: o, witaj Tuxmanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Całkiem nieźle. Jak na 11 lat to gratulacje ;) . Rób tak dalej, to może będziesz grał na jakimś parkiecie :D on ma 13 lat :P. A odnośnie muzyki to podobało mi się to Sea czy jakoś tak :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 on ma 13 lat :P. A odnośnie muzyki to podobało mi się to Sea czy jakoś tak :). ale napisał że zrobił to jak miał 11 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Jezus maryja, ejay.... to tak jakbyś dał catch the clowna ze zmienioną grafiką. I nawet z klocków nie potrafisz ułożyć nic fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 - Jeżeli masz nicka XnevaN, lub masz tak na imię, to nie chcę Cię znać ;[ - Jeżeli wiesz o co chodzi z poprzednim punktem, to dostaniesz w nagrodę całusa. - A jeżeli mi przypomnisz o co mi chodziło z XnevaN, bo już nie pamiętam, to dam dwa razy (: @5up :S tuksmanuś? Co do muzyki: Kiedyś też robiłem w eJayu z nudów, ale nie publikowałem tego, ty też nie powinieneś. To jest gorzej niż słabe a podobno z eJaya zawsze wyjdzie to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 @6up - Tux!!!! (Nie)tęskniliśmy! @Michał - zaśmiecasz tylko wrzutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi