Ghost Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Hyia. :P Mam takie noobskie pytanie: Jak zrobić, żeby odtwarzało mi wybrany plik z folderu? Np.: GML sound_play(choose(jakiś_plik_z_folderu,jakiś_plik_z_folderu2)) etc. ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 a1 = sound_add("./folder/plik.wav",1,1); a2 = sound_add("./folder/plik.wav",1,1); sound_play(choose(a1,a2)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 a1 = sound_add("./folder/plik.wav",1,1); a2 = sound_add("./folder/plik.wav",1,1); sound_play(choose(a1,a2)) To są mp3-ki. I mi nie chce grać. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Lepsze będzie GML co_wladowac=choose("mega kozacka empetrójka która zajmuje 100mb i będzie sprawiać radość pobierającym.mp3","muzyka.mp3"); m = sound_add(working_directory+string(co_wladowac),4,1); sound_loop(m); No i jest support dla mp3-jek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Lepsze będzie GML co_wladowac=choose("mega kozacka empetrójka która zajmuje 100mb i będzie sprawiać radość pobierającym.mp3","muzyka.mp3"); m = sound_add(working_directory+string(co_wladowac),4,1); sound_loop(m); No i jest support dla mp3-jek. Kofam cie, działa. Zamykam. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi